Следва

PFW: Пълната колекция на Vivienne Westwood есен-зима2013/14

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Марките наемат Джия Копола за да режисира кратък филм, посветен на общата им колекция, с цел промоция и...

All fashion преди 11 години

Джия Копола, Даян фон Фюстенберг и Current/Elliott в чудесен тандем

Това видео вероятно може да излекува всяка депресия, пролетна умора или необяснима тъга само с едно-единствено гледане. Благодарностите за това следва да се отправят към малък, но зверски талантлив екип, вдъхновен или поведен от едно модно сътрудничество - това между Diane Von Furstenberg и Current/Elliott.

Марките наемат Джия Копола за да режисира кратък филм, посветен на общата им колекция, с цел промоция и отпразнуване на това добро дело. Филмът се казва “Writer’s Block”, в него играе Трейси Антонопулос, а сюжетът е по вечния сценарии за млад писател, който мечтае да завладее Холивуд, обаче е безнадеждно блокирал.



И независимо, че колекцията на двете модни марки се появи и се изчерпа, този малък, но скъпоценен къс кино остава завинаги.

Еди Кембъл и Себастиан Кинг за Vogue Германия





Много шейсетарско, много красиво, много фешън...

Виж кадрите тук>>

Цайсите SUPER





Всяко вдъхновение, което взима формата на слънчеви очила, е от изключителна радост за нас. Аксесоар, който обожаваме, както очевидно правят и в Etudes Studio /ново дизайнерски студио на двама французи, специализирано в съвременно изкуство, продажба на скъпи книги и мъжка мода/ и SUPER /популярната, носена от почти всички звезди марка/, които заедно създадоха вероятно едни от култовите цайси на предстоящия сезон. Фирмата Super инвестира в отдавнашния си модел Panama, като го освежава, подписва с Etudes blue, слага му първокачествени стъкла на Карл Цайс и претворява идеите ни за идеалната форма на практика.





Серията е лимитирана, което услажда мисълта за придобиването на чифт от нея допълнително. Тренда е ясен - монохромни очила, рамката и скъклата в един цвят, и се предлага от доста от топ-дизайнерите в бранша.

Тези Etudes обаче имат нещо, което бихме нарекли безценно.

Сесията в Elle Франция





Lady Luck се казва сесията в Elle Франция от февруари 2013 и заглавието определено е точното. Разточителната под слънцето на нечии географски ширини работа ни потапя до насита в усещането за лято, за красивно, за Холивуд. Николас Мур е заснел тези кадри, в които лейди късмет е изключителната Анжела Линдвал, а стилът - дело на Марине Брауншвиг.

Виж всички снимки тук>>

Чантите на Carven





Чантите на френската марка Carven са точно каквото ни трябваше, за да разчупи иначе малко строгия, макар и много добър моден тон на последните модни събития, датирани като модни седмици.



Фаворитите на есенно-зимната колекция на Карвен за 2013 година са малки чантички на дълги дръжки, от гъвкава и лъскава кожа и с формата на котараче или аквариумна рибка. Харесваме ироничното намигване в тях, противопоставяме ги на идеята за студ и мрак през есента и си ги представяме като добрия приятел на обемните ни палта и много дълги ботуши, които ще искаме повече от всичко в гардеробите си след септември.
 

More All fashion