Следва

ЕДИ КЕМБЪЛ за VOGUE Германия

PFW: Пълната колекция на Vivienne Westwood есен-зима2013/14

Днес решихме да покажем цялото ревю на Vivienne Westwood от Седмицата на модата в Париж, изпреварвайки...

All fashion преди 11 години

Днес решихме да покажем цялото ревю на Vivienne Westwood от Седмицата на модата в Париж, изпреварвайки останалите издключителни ревюта, които вече минаха на френска сцена, и за които предстои да разкажем подробно в идните дни. Правим го, защото ударната доза театралност, облечена и гримирана върху прелестни модели от госпожа Уестууд в центъра на Париж се оказа нашето опияняващо неделно преживяване.

Средновековна, носима обаче красота, създадена от 71-годишната перла в модната корона. Обратно на властващата танденция, която дизайнерите, показали нещата си до момента, налагат единодушно за есента и зимата на годината, кралицата именно на пънка прави напълно обратен завой и показва дрехи, които умее да прави като богиня. Театрални, богати и разточителни, шантави и женствени, желани и скандални, и красиви, и невероятни.

Виждаме рокли, ансамбли от поли и блузони, булка с черни ботуши и великолепни костюми с панталон. Усещане като от Средновековието, гримирано удачно в тежък сценичен грим. Докато останалите майстори на кройката гледат едно 25 години назад в момента, лейди Вивиан е около 800 години носталгично назад във вековете.

"Когато изследваш своето минало, ти влизаш в бъдещето си," казва Вивиан Уестууд. "Вярвам, че дизайнерите винаги създават виртуална реалност: те създават дрехи за място, което не е точно дефинирано, то е някъде, където е по-хубаво оттук".

От 1-ви до 8-ми март включително, всеки ден ние ще ти представяме по един от прекрасните продукти на Bioderma, които са еталон за качествена козметика и определено са се доказали през годините. Ти трябва да избереш най-подходящия за себе си... (Виж условията тук

Продуктът, който представяме днес, e Photoderm минерална пудра SPF 50+ / UVA 38 UVA 24

Фотозащитна пудра със 100% минерални екрани за светла и чувствителна кожа. Максимална слънцезащита.

Максималната ефикасност срещу UVB лъчите и ненадминатото действие срещу UVA лъчите на Photoderm MAX защитава от слънчево изгаряне и предпазва от реакции на кожата, породени от непоносимост към слънцето. Лека и приятна при нанасяне текстура, която изравнява тена, оставя приятно усещане за посипване с прах и придава сияен вид на кожата. Без парфюм. Без консерванти. Некомедогенен.

Хипоалергенен.
Предлага се в светъл и златист цвят.

Нанасяй равномерно и обилно преди излагане на слънце. Нанасяй повторно след всяко влизане във вода, подсушаване или спорт.



More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.