Следва

ЕДИ КЕМБЪЛ за VOGUE Германия

PFW: Пълната колекция на Vivienne Westwood есен-зима2013/14

Днес решихме да покажем цялото ревю на Vivienne Westwood от Седмицата на модата в Париж, изпреварвайки...

All fashion преди 11 години

Днес решихме да покажем цялото ревю на Vivienne Westwood от Седмицата на модата в Париж, изпреварвайки останалите издключителни ревюта, които вече минаха на френска сцена, и за които предстои да разкажем подробно в идните дни. Правим го, защото ударната доза театралност, облечена и гримирана върху прелестни модели от госпожа Уестууд в центъра на Париж се оказа нашето опияняващо неделно преживяване.

Средновековна, носима обаче красота, създадена от 71-годишната перла в модната корона. Обратно на властващата танденция, която дизайнерите, показали нещата си до момента, налагат единодушно за есента и зимата на годината, кралицата именно на пънка прави напълно обратен завой и показва дрехи, които умее да прави като богиня. Театрални, богати и разточителни, шантави и женствени, желани и скандални, и красиви, и невероятни.

Виждаме рокли, ансамбли от поли и блузони, булка с черни ботуши и великолепни костюми с панталон. Усещане като от Средновековието, гримирано удачно в тежък сценичен грим. Докато останалите майстори на кройката гледат едно 25 години назад в момента, лейди Вивиан е около 800 години носталгично назад във вековете.

"Когато изследваш своето минало, ти влизаш в бъдещето си," казва Вивиан Уестууд. "Вярвам, че дизайнерите винаги създават виртуална реалност: те създават дрехи за място, което не е точно дефинирано, то е някъде, където е по-хубаво оттук".

От 1-ви до 8-ми март включително, всеки ден ние ще ти представяме по един от прекрасните продукти на Bioderma, които са еталон за качествена козметика и определено са се доказали през годините. Ти трябва да избереш най-подходящия за себе си... (Виж условията тук

Продуктът, който представяме днес, e Photoderm минерална пудра SPF 50+ / UVA 38 UVA 24

Фотозащитна пудра със 100% минерални екрани за светла и чувствителна кожа. Максимална слънцезащита.

Максималната ефикасност срещу UVB лъчите и ненадминатото действие срещу UVA лъчите на Photoderm MAX защитава от слънчево изгаряне и предпазва от реакции на кожата, породени от непоносимост към слънцето. Лека и приятна при нанасяне текстура, която изравнява тена, оставя приятно усещане за посипване с прах и придава сияен вид на кожата. Без парфюм. Без консерванти. Некомедогенен.

Хипоалергенен.
Предлага се в светъл и златист цвят.

Нанасяй равномерно и обилно преди излагане на слънце. Нанасяй повторно след всяко влизане във вода, подсушаване или спорт.



More All fashion