Следва

Бионсе с булевард на Бермудите

Horizon Festival LAUNCH PARTY

 Horizon Festival — зимен музикален проект, на който гледаме като на сериозна възможност за раздвижване на сцената за електронна музика у нас и полагане на нови основи за нейното бъдещо развитие… към добро...

Music преди 11 години

2013—та е рождената година на Horizon Festival — зимен музикален проект, на който гледаме като на сериозна възможност за раздвижване на сцената за електронна музика у нас и полагане на нови основи за нейното бъдещо развитие… към добро. Фестивалът ще се проведе между 23—ти и 29—ти март в Банско като участие в него ще вземат повече от 50 имена от различни краища на света, сред които Jackmaster, Crazy P, Mark E, KiNK, Loefah, Ben Pearce, Phaeleh, Dark Sky и Alex Arnout.

Събитието в Culture Beat на 9—ти март ще бъде първата официална проява под шапката на Horizon Festival в България, а участници в него ще бъдат Elevate резидентите Liubo Ursiny, Nick Nikolov и Valdy. Преди да пристигне в София, Horizon ще посети Лондон, Бристол, Брайтън, Лийдс, Саутхемптън и Манчестър за Launch партита, съвместно с някой от най—популярните промоутъри в UK.

Liubo Ursiny познавате като резидент на Elevate от самата поява на марката през 2006—та, сериите събития BLAME и SUNDAY, както и мащабните проекти на Yalta Club и Solar по морето и големите затворени помещения в столицата. В края на миналата година най-популярната видео—медия за електронна музика в света Dancetrippin представи едночасово видео с Liubo от сета му по време на Spirit Of Bourgas това лято.

Nick Nikolov е резидент на Elevate от лятото на 2009—та. Познат е с участията си в неделните партита SUNDAY в Culture Beat през 2010 и 2011, Elevate вечерите в Yalta Club и най—вече с уменията си да прави музика, която все по—често хваща очите и ушите на големите имена на сцената за електронна музика. През октомври Nick класира последния си релийз Come Down сред 50—те най-чартвани парчета на Resident Advisor, което за пореден път ни накара да се гордеем качествата му на музикален продуцент.

Valdy е с Elevate от 2007—ма. С неговото име е свързан един от най-романтичните периоди на марката, а именно събитията с чужди артисти в Kanapе (Плевен), които белязаха дебютите на артисти като Nick Curly, Manuel Tur и Tiger Stripes в България. Мелодичен, благозвучен, дълбок и танцувален са само част от думите, с които можем да опишем музикалната посока на неговите сетове. Ще го чуете.

Това е само част от онова, което те очаква в Culture Beat на 9—ти март. По време на събитието ще бъдат раздадени куп покани за Horizon Festival, което е още една причина да бъдеш там!
 

More Music