Следва

Кой политик влиза в Dancing Stars?

Mo’Horizons водят лятото на 10 май в София

 Концертът на Mo’Horizons and The Banana Soundsystem е в София Лайф Клуб...

Music преди 11 години

Тази година лятото ще започне на 10-и май, а причината е само една - концертът на Mo'Horizons and The Banana Soundsystem.

Популярната латино джаз формация се завръща отново в София, за да покаже защо вече 15 години е ненадмината в популяризирането на тропическите ритми и звуци.

За шоуто у нас ще пристигне вокалистката Denis M'Baye, перкусиониста Nene Vasquez, а целият бенд ще бъде дирижиран от добре познатия ни Ralf Drosemeyer.

Събитието се организира от София Лайв Клуб с медийния съпорт на ReelFeel и с приятелската подкрепа на ирландското уиски Bushmills.

Mo'Horizons е сред най-разпознаваемите имена в Европа, занимаващо се с лаундж и бразилектро звучене. Умелото преплитане на много стилове като боса нова, бразилектро, латино, соул, фънк, дръм‘н‘боса е причината за глобалния успех на Mo'Horizons.

Mo Horizons имат издадени пет дългосвирещи албума с многобройни хитове като "Hit The Road Jack", ‘'Ai Mi Morena'', "Drum'n'Boogaloo''. Групата черпи вдъхновение и идеи от всички точки на света, а последният им албум Mo Horizons and The Banana Soundsystem загатва и за сериозно влияние от Балканите. За това свидетелства и парчето с Varna Boogalo Crew „Който Пие Бира", което през последните години е сред най-слушаните песни по баровете на българското Черноморие.

Билети за концерта на Mo'Horizons може да закупите в мрежата на Eventim на цена от 15 лв.

 

More from View Sofia

More Music