Следва

Багата емигрира заедно с приятелката си Любина

Гуен Стефани на лов за шопинг находки с охрана

Певицата, превърнала се в моден дизайнер, беше силно разпознаваема по етажите заради огромната червена количка, която буташе и темповете, с които пазаруваше...

People of art преди 11 години

Тя може да има милиони в банковата сметка, но също се нуждае от онова чувство на задоволство, когато си направил изгодна сделка и си се сдобил с нещо ново, веднага след като ти е харесало.

Гуен Стефани заедно с двете си малки момчета, които сме сигурни, че точно сега, когато не спират да растат имат нужда от много дрехи, и сестрата на съпруга й Гавин бяха щракнати да пазаруват в голям шопинг център наред с всички обикновени хора в Калифорния. 

Певицата, превърнала се в моден дизайнер, беше силно разпознаваема по етажите заради огромната червена количка, която буташе и темповете, с които пазаруваше. Тя буквално "изриваше" щандовете, особено тези с тениски за момчета, явно от първа необходимост за нейните синове Зума и Кингстън.



След като приключи с шопинга, Гуен като истинска звезда, каквато всъщност е, беше придружена по пътя си обратно към колата от полицейски ескорт. Малко странно решение предвид това, че толкова време през деня тя се разхождаше неохранявана, но... звезди... какво да ги правиш!?




 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра