Следва

Нова колаборация: Силия Бъртуел и Uniqlo

Пролетно зареждане - Мечтаните обувки

Обичаме приказните си колекции обувки, като обичта ни не е реципрочна на бройката им обезателно. Дори и...

Shopping преди 11 години

Обичаме приказните си колекции обувки, като обичта ни не е реципрочна на бройката им обезателно. Дори и мъничката ни колекция е любима, щом съдържа чифтове, които носят спомени, емоции и радости.

И днес, на ръба на женския празник, се награждаваме с идеята именно за колекция обувки - страхотни, истински великолепни, приказно скъпи и приказно красиви. До един чифтовете са от най-новите зареждания по магазините, най-новото от дизайнерите, а всичките заедно въплащават абсолютната ни идея как да изглежда пълният ни с приказни обувки шкаф цяла пролет и цяло лято. И след това.

Няма да си купим всичките, но ще помечтаем за тях с наслада. Това е топ 20 на мечтаните обувки за пролетта на 2013. Ще се съгласите, нали?

От 1-ви до 8-ми март включително, всеки ден ние ще ти представяме по един от прекрасните продукти на Bioderma, които са еталон за качествена козметика и определено са се доказали през годините. Ти трябва да избереш най-подходящия за себе си... (Виж условията тук)

Продуктът, който представяме днес е 
Matriciane Sérum - ИНТЕНЗИВЕН МАТРИКС КОНЦЕНТРАТ ЗА РЕГЕНЕРИРАНЕ НА КОЖАТА

Matriciane Sérum възстановява метаболичните цикли на кожата и я зарежда ежедневно с енергия. Набавя й основни биологични хранителни вещества като стимулира клетъчното регенериране благодарение на високото съдържание на световния патент MATRICIUM®.

Генерира клетъчна енергия заради Трипептид С, който е част от съства му. Matriciane Sérum има антиоксидантното действие, което предпазва кожната тъкан.

Този серум подсилва действието на ежедневния крем, който използваш, а текстурата е приятна и с лек аромат.

Съдържа само естествени консерванти – Фруктоолигозахариди (FOS). Формулата му е подходяща за чувствителна кожа. Хипоалергенен. Некомедогенен.

Нанася се сутрин и/или вечер на добре почистено лице и преди ежедневния продукт от гамата Matriciane.

 

More Shopping