Следва

Mo’Horizons водят лятото

Багата емигрира заедно с приятелката си Любина

ММА боецът Благой Иванов-Багата и приятелката му Любина вече живеят в Лас Вегас. Влюбените обаче все още не са наясно колко време ще останат в...

People of art преди 11 години

ММА боецът Благой Иванов-Багата и приятелката му Любина вече живеят в Лас Вегас. Влюбените обаче нямат намерение да се установяват трайно в Страната на неограничените възможности.

Двамата са в САЩ заради подготовката на спортиста да се завърне на ринга след миналогодишния инцидент, при който беше намушкан и животът му висеше на косъм. Багата е получил покана отново да се съревновава по правилата на смесените бойни изкуства. Той започва сериозни тренировки при своя приятел и колега Красимир Младенов-Бореца.

Спортистът първоначално отпътувал сам, но Любина вече е при него. Това за пореден път доказва, че клюките за тяхната раздяла са безпочвени, твърдят от БЛИЦ.

 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра