Следва

КРАСОТА: Петте неща, които харесахме през изминалата седмица

Косата ни харесва така... Омбре ефект за 8-ми Март

Тези дни, около тази чисто женска суматоха, която е настанала покрай

Hair преди 11 години

Тези дни около чисто женската суматоха, която е настанала покрай наближаването на датата 8 март, се чудехме каква ли промяна ни трябва, за да започнем пролетта.

Нова подстрижка или цвят на косата са напълно обозрими в кратко време, а резултатът може да бъде зашеметяващ. Холивудската прическа, която напоследък забелязваме при все повече знаменитости, е омбре ефектът - много приятно, несъвършено оцветяване, което се постига с всеки цвят и дължина на косата. 

И решаваме да го направим, вдъхновени от Дрю Баримор, Хилари, Суонк, Джесика Алба, Пенелопе Крус, Сандра Бълок и други прелестни жени от клана Холивуд.



Омбре ефектът всъщност представлява изрусяване на кичурите в краищата или до средата както около лицето, така и по задните пластове. Може да се използват силно контрастни цветове, но може да са плавно преливащи тонове. Правила няма, единственото е най-лекият нюанс да е до 3-4 тона по-светъл от най-тъмния цвят. Омбре прическа, която на практика няма минуси - отива на всеки и е много лесна за поддръжка, може да се направи и в домашни условия с боя за коса Preference Wild Ombres от Л'Ореал Париж.

А точно звездите, изброени горе, ни убеждават, че тази прическа е изключително ефектна, а косата изглежда естествено красива върху всяко лице.

От 1-ви до 8-ми март включително, всеки ден ние ще ти представяме по един от прекрасните продукти на Bioderma, които са еталон за качествена козметика и определено са се доказали през годините. Ти трябва да избереш най-подходящия за себе си... (Виж условията тук)

Продуктът, който представяме днес е Photoderm MAX Ultra-Fluid SPF50+  е с един от най-високите фактори – SPF 50+/UVA 40, което гарантира максимална защита на кожата. Уникалният патент Cellular BIOprotection® активира естествените защитни механизми на кожата, предпазва от фотостареене и защитава клетъчното ДНК. Предлага се в два цвята – светъл и златист и с безцветна текстура. (победителят може да си избере според цвета на кожата).



 

More Hair