Следва

PFW: Дефилетата - Isabel Marant, Chalayan, Margiela, Viktor & Rolf, Jean Paul Gaultier - 3-ти и 4-ти ден от Седмицата на модата в Париж

На шопинг в Париж - Рене Зелуегър в бутика на Prada

Видимо в прекрасна форма, в леко неглижиран вид, актрисата Рене Зелуегър не пропусна дестинацията Париж по...

All fashion преди 11 години

Видимо в прекрасна форма, в леко неглижиран вид, актрисата Рене Зелуегър не пропусна дестинацията Париж по време на Седмицата на модата, забелязана не на frоnt row, a по време на звездния си шопинг в бутика на Prada.

Сама, без гаджето си Дойл Бремхол II, с малка част от своя антураж, холивудската знаменитост, носи тесни джинси със сако и обемно дълго палто и боти Louboutin върху страхотно слабата си фигура.

Актрисата от „Чикаго” и „Дневникът на Бриджит Джоунс” не е изненадана от цяла тълпа почитатели и папрацив нейна чест, тя дори позира с усмивка пред десетките обективи срещу нея. 

За изумителната визия на 43-годишната знаменитост се говореше много покрай наградите Оскар, където Зелуегър се появи в красива рокля Carolina Herrera, но със съмнително изпъната кожа на лицето. За което някои колеги отвъд Океана заподозряха, че е използвано твърде много ботокс.



Със или без помощта на ботокса, Рене се гордее с изключителна фигура, плод на изтощителни тренировки, а това не може да скрие дори под зимния небрежен аутфит, в който я виждаме сега. 





More All fashion