Следва

Галин на Галена влиза в затвора?

Дрю Баримор отдъхва от семейния живот в компанията на Камерън Диас

Камерън Диас и най-добрата й приятелка Дрю Баримор явно са решили да избягат от ежедневните си задължения и да се отдадат на почивка по крейбрежието на Мексико...

People of art преди 11 години

Камерън Диас и най-добрата й приятелка Дрю Баримор явно са решили да избягат от ежедневните си задължения и да се отдадат на почивка по крейбрежието на Мексико.

Двете момичета бяха "хванати" да плажуват в компанията на свои приятелки, да се забавляват, да събират тен, да плуват и просто да си говорят чисто по женски.

Това се случва точно пет месеца, след като Дрю роди момиченце от съпруга си Уил Копълман и само няколко седмици, след като отпразнува тридесет и осмия си рожден ден. Най-вероятно това е заслужена почивка за всеотдайната майка, която очевидно е толкова заета с отглеждането на малката Олив, че няма време дори да влезе във форма. Тя беше прикрила наедрелите си форми под прекрасен цял бански, но въпреки това изглеждаше прекрасно и носеше онази харизма, която само един много щастлив човек може да има.



И преди Дрю Баримор е била често пъти критикувана заради теглото си, но този път наистина й е простено и едва ли някои би и се разсърдил, че все още не е свалила всичките излишни килограми след като роди.



Точно обратното на нея пък, Камерън Диас, която е почти на 41, отново демонстрира отлична форма облечена в бански от две части. За разлика от своята приятелка, секси блондинката няма намерение да става майка скоро, така че ще можем да се радваме на стегнатото й тяло още определено време.



Камерън Диас и Дрю Баримор станаха най-добри приятелки след съвместното си участие в продукцията „Ангелите на Чарли". Двете не се отделяха една от друга и постоянно купонясваха по клубове и партита преди Дрю да създаде семейство. Явно традицията им да излизат по женски продължава, но просто на двете ще им се случва все по-рядко да излизат заедно.



 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра