Следва

Бонбонени нокти от Shellac

КРАСОТА: Петте неща, които харесахме през изминалата седмица

Блестящата актриса, носителка на мечтания Оскар, Кейт Уинслет е великолепен пример за едно красиво...

Beauty News преди 11 години

Новото лице на Lancome - Кейт Уинслет

Блестящата актриса, носителка на мечтания Оскар, Кейт Уинслет е великолепен пример за едно красиво съзряване и не се изненадваме да я видим като страхотното лице на нов серум от Lancome.

Френската компания, зад чието име са заставали актриси все от ранга на Кейт, като Джулия Робъртс, Пенелопе Крус и младата Ема Уотсън, пуска на пазара Rénergie Multi-Lift Reviva-Plasma, който обещава да е нещо като заместител на мезотерапията.

Приветстваме избора на знаменитост, която да рекламира поредната иновация на гиганта Lancome. 37-годишната Уинслет е жена, достигнала върха в кариерата си с най-голямото отличие и продължава да създава великолепни образи в киното.



Русата британка винаги е демонстрирала увереност с несъвършената си, не слаба, но много женствена фигура, образец за това, че красотата не е непременно равна на броя свалени килограми, изумителна в "Четецът", за който получи Оскар, както и във всеки филм, с нейно участие.

Виж част от заснемането на кампанията тук>>

Саймън Бейкър за новия мъжки аромат на Givenchy



Петъчната доза секси мъж идва в четвъртък с едно много добро кратко, но съдържателно видео за рекламната кампания на мъжкия аромат на Givenchy Gentlemen Only - име достатъчно красноречиво за уханието и предназначението му.

В ролята на мъжа, който не колебае да намокри скъпия си костюм, е актьорът Саймън Бейкър. Е, да не е Джъд Лоу или друг секс символ от световна класа, но не е и нужно. Бейкър се справя фантастично с образа на джентълмена, който носи чадър само, за да спаси красива жена от дъжда.

Готин и свеж мъж, джентълмен и естет. Това ни е достатъчно!

Чистите пастелни лица на дефилето на Chloe





Може и да сме споделяли не веднъж удивлението ни от чистото лице с много малко или почти никакъв грим, но този при Chloe е самото съвършенство.

В колекция есен-зима 2013/14, показана от креативният й директор Клер Уайт Келър в Париж пред важна публика, виждаме едно пастелна мекота в лицата на моделите, постигната с прелестни, съвсем натурални цветове, коси, ипънати до съвършенство, здрави и гладки, безупречни, копринени и леки.

Цялата хубост е в чертите на лицето, в очите, които нямат дори и спирала, в устните, които са в най-естествения си нюанс - своя, удивително пролетно вдъхновение за чиста и млада кожа, каквато винаги сме искали! 

Нежна е нощта - идеите за празничен грим от майсторите на Dior



И все пак, влюбени в този натурален ефект при Chloe, оставаме поразени от празничния макияж на Dior, показан в DiorMag - вечерен грим, който превръща нощта в карнавал, точно каквато трябва да бъде. Маскираме се като изключителни жени точно за най-женския празник като акцентираме върху очите - гримът е опушен, но не непременно в черно, алтернативата му е златно, сребърно, сиво или синьо.

Удивително, приказно, фантастично! 

Виж идеите в снимки тук>>


Още празнични идеи, но за ноктите. От дефилетата на London Fashion Week



Виж пъстрата галерия със снимки на най-добрите маникюри тук>>
 

More Beauty News