Следва

Любовна разходка в Париж - Джесика Частейн и италианското й гадже

PFW: Дженюъри Джоунс ала Mad Men на шоуто на Miu Miu в последния ден от Седмицата на модата

Дженюъри Джоунс, по известна на фенове на сериала Mad Men /Момчетата от Медисън авеню/ като Бети Дрейпър...

All fashion преди 11 години

Дженюъри Джоунс, по известна на фенове на сериала Mad Men /Момчетата от Медисън авеню/ като Бети Дрейпър, се появи в силно шейсетарска визия на шоуто на Miu Miu по време на седмицата на модата в Париж, която закри официално сезон есен-зима вчера.

Не само косата напомняше на култовата героиня от феноменално добрата продукция с награди "Еми" и "Златен Глобус", чието действие се развива в началото на 60-те, а целият стайлинг на актрисата.



Късите панталони, в комбинация с ризата закопчана до горе, както и пастелните цветове са много характерни за гардероба на Бети, която Дженюъри изключително добре играе в сериала.

Косата, вдигната с обем в горната част, с извити краища, е стилизирана с лента, аксесоар, много съществен за прическите през това десетилетие, към която Джоунс добавя и фантастичните очила Miu Miu с многоъгълни рамки.

Виж още за трансформациите в прическата на Дженюъри Джоунс>>

Гримът е съобразен прецизно в този ретро стил, спиралата е точно като при Dolce&Gabbana - плътна и вдугната в котешка извивка. 

Харесваме препратката към сериала, защото на Дженюъри й отива точно тази кукленска визия. Русата красавица обаче бе само част от звездния състав на първи ред на шоуто. Холивудските актриси Зои Салдана, Рене Зелуегър и Ребека Хол. 


Рене Зелуегър


Ребека Хол

Виж още: 
PFW: H&M есен-зима 2013/14 - Шоуто
PFW: Пълната колекция на Vivienne Westood
PFW: Дефилетата - Rochas, Gareth Pugh и...
PFW: Париж обича смелите -...
PFW: Дефилетата - Сarven, Lanvin, Balenciaga, Balmain, Dior. Ден 2-ри от Седмицата на модата в Париж
PFW: Дефилетата - Isabel Marant, Chalayan, Margiela, Viktor & Rolf, Jean Paul Gaultier - 3-ти и 4-ти ден от Седмицата на модата в Париж
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.