Следва

Реза Махаммад изследва африканската кухня в „REZA’S AFRICAN KITCHEN“

3+1 сценария как да отпразнуваме красиво 8-ми Март

Между седми и девети Март е разположен той... 8-ми, денят на жената...

Events преди 11 години

Между седми и девети Март е разположен той... 8-ми, денят на жената! Празникът, на който дамите слагат най-разкошните си рокли, най-високите обувки и най-големите усмивки, но са прекрасни именно заради това, че са жени!

На този ден, обичайно вечерта, жените празнуват. На женски партита или вечери, с половинката си или с мама, празникът винаги предвещава хубави спомени и приятни асоциации независимо къде е отпразнуван. От своя страна ние пък решихме да ти помогнем с 3+1 сценария затова къде може да се случи това... 

Сценарии 1 - ти и всички твои приятелки

Заедно с всички твои дружки правите групово събиране в любимия ресторант (задължително сте си направили резервация поне ден по-рано), изпивате огромно количество вино и се смеете много. Обсъждате новите си забивки, старите си гаджетата, работата, маникюра, косата, омбрето, треньора си по тенис, козметичката, 50 нюанса сиво, други книги, модни тенденции, онези разкошните обувки, ужасните си колежки, секси колегата, който току що дойде, новата си работа, старите си шефове, миналото, бъдещето... абе всичко... при това добре подплатено с вино и много вкусна храна.

След като всички теми на разговор свършват, ако няма жертви и си свободна на следващия ден можеш да преминеш към...

Сценарии 2 - ти и най-добрата ти приятелка



От колко време не сте оставали само двете, не че има какво толкова да си кажете, но е мил момент, когато ти и тя се разхождате из нощна София пияни, сякаш пак сте на 18. Какво можете да направите двете освен да отидете на най-шумното място в града с максимално много хора... в частност мъже. В случая ние ти предлагаме грандиозното шоу ASOT 600 на DJ №1 в света Armin Van Buuren, което стартира след полунощ точно на 8-ми март. Невиждана с размерите си парти сцена ще бъде построена в зала "Арена Армеец", а мащабът на спектакъла ASOT 600 не може да се сравни с нито едно събитие от електронната сцена, организирано до сега у нас. Освен с впечатляващите размери на сцената, с мултимедийните и светлинните ефекти, мега спектакълът ще е уникален и с броя на участващите в него звезди. Какво по-незабравимо преживяване от това? Какво по-прекрасно място да срещнеш интересни нови хора?

Сценарии 3 - ти и твоят приятел / съпруг

Ако искаш да получиш уханен пролетен букет, обвит с нежност и внимание, или романтична вечеря в изискан ресторант то твоят сценарии за празника трябва да включва и мъж.

Ако е от добрите ще е предвидил дълъг уикенд за двама, в който след като се настаните в прелестната обстановка на хотела ще се вмъкнете под завивките в красива стая за двама. След това само ще редувате любовта с басейна, фитнеса, лакониума, парната или руската баня, а може би и с билковата или финландската сауна, ако е решил да те заведе тук!

Сценарии 4 - ти и любимата ти майка

Истината е, че 8-и март е празник, който има дълга история и много подробности, но завсички е ясно едно: това е празникът на мама! И ако тя е някъде около теб защо не излезеш с нея. Толкова би било хубаво да видиш как майка ти придобива един особено тържествен вид, как очите й заблестяват… когато и го съобщиш. Заведи я на кино, изложба, театър, излезте от вкъщи двете и ще го запомните със сигурност.



От 1-ви до 8-ми март включително, всеки ден ние ще ти представяме по един от прекрасните продукти на Bioderma, които са еталон за качествена козметика и определено са се доказали през годините. Ти трябва да избереш най-подходящия за себе си... (Виж условията тук)

Продуктът, който представяме днес е Ежедневен измиващ гел - Sébium Gel Moussant, който почиства нежно кожата. Изключителният комплекс Fluidactiv®* коригира и регулира качеството на себум по биологичен път, като предпазва кожата от образуването на несъвършенства. Не дразни кожата и очите. Некомедогенен. Без сапун. 
* Fluidactiv®: Патент на BIODERMA


 

 

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 2 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?