Следва

LFW: Най-доброто от подиума на Седмицата на модата в Лондон есен-зима 2013/14

Любовна разходка в Париж - Джесика Частейн и италианското й гадже

Седмицата на модата в Париж е чудесен повод за малко свободно време за любовни разходки, от които се...

All fashion преди 11 години

Седмицата на модата в Париж е чудесен повод за малко свободно време за любовни разходки, от които се възползват новите влюбени Джесика Частейн и италианското й гадже Жанлука Паси де Пропосуло.

Номинираната за Оскар актриса бе звездата на най-важните първи редове, а красивият къдрокос италианец, в качеството си на изпълнителен директор на марката Moncler, задължително присъстваше в Париж за шоуто на канадците.

Прекрасната млада двойка живее на хиляди километри разстояние, но пък това не им пречи да се виждат често. Жанлука няколко пъти гостува на Джесика в Ню Йорк, а с ангажиментите си в Париж, холивудската звезда прекрара цяла седмица до любимия си мъж.

За Париж и следващите важни точки от маршрута на Джесика, разбираме от страницата й във Facebook, където тя пише: “Много е трудно да си веган момиче, което трябва се храни в Париж, но ресторантите му ме спечелиха с вкусните си спагети. Това беше една страхотна ваканция за мен - от Париж, отивам в Милано, после в Северна Иралндия, за снимките на Miss Julie. И съм много развълнувана, че ще работя с Лив Улман.” (Става дума за новия филм с участието на Джесика „Госпожица Джулия”, режисиран от Улман, в който червенокосата звезда ще си партнира с Колин Фаръл и Сиена Милър.)











 
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.