Следва

Любимите джинси на Чарлийз Терон в нейна собствена дизайнерска линия

Обичта на известните - Ел Макферсън и новото й старо гадже милиардер

Тялото и душата на "Тялото", както от години сме свикнали да е прозвището на австралийската топ манекенка Ел...

All fashion преди 11 години

Тялото и душата на "Тялото", както от години сме свикнали да е прозвището на австралийската топ манекенка Ел Макферсън, вече са отдадени на един повече от интересен мъж. Става дума за скромния милиардер Джефри Софер, с когото моделът имаше двегодишна връзка, преди да се разделят миналата година. Сега обаче двойката не само отново е заедно, но и ще се жени.

Източници дори твърдят, че Ел и Джефри вече са сключили брак и сега моделът се връща в Маями, за де е близо до любимия. Представители на Макферсън все още не са потвърдили информацията, но не са я и опровергали.

Какъвто и да е случаят, нещата изглеждат достатъчно красиви и романтични, чак да им завидиш, а и са повече от перфектен подарък за 50-годишния юбилей на Тялото, който австралийката ще празнува в края на месеца.








 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.