Следва

Пролетен must have - руж на бузите

Keune - изкуството да моделираш косата. Или почти 100 години професионализъм във фризьорските продукти

Преди 91 години един холандски химик на име Ян Кюн произвежда и разпространява в Европа формулата на къдрина. Благодарят му богатите градски момичета от всички важни столици...

Hair преди 11 години

Преди 91 години един холандски химик на име Ян Кюн произвежда и разпространява в Европа формулата на къдрина. Благодарят му богатите градски момичета от всички важни столици, под чиито дизайнерски шапки се подават прелестни къдрици, завъртени сякаш с четката на майстор художник. Благодарят му днес и стилистите, които превръщат идеално правата коса в романтично вълнообразна, жените експериментатори, които искат по-често да бъдат различни, благодарят му всички професионалисти, които не могат да си позволят компромис с качеството.

Много стъпки е извървял Кюн до Кeune Haircosmetics, която сега е стабилна семейна компания за специализирани фризьорски продукти, като къдренето е само началото. После идва измислянето на фиксацията. Лакът за коса, който е разпространен в Европа през 50-те, също е създаван в лабораторията на гениалния химик, а днес с етикета на тази марка са означени пълна гама висококачествени професионални продукти, които най-добрите коафьори използват върху косите ни.

Седем са линиите, в които Keune пълноценно твори и развива своята кауза да създава красиви коси под мотото „Изкуството за Дизайн на Коса”. Чрез серия стилизиращи продукти за постигане на безкомпромисен резултат Keune е елегантната и внимателна дизайнерска грижа, която превръща цветовете в това, което си ги пожелаем, а прическата, в онова, което очакваме щом влезем в салона за красота – артистична работа,фиксирана майсторски с висококачествени продукти.



По време на тези 91 години присъствие в козметичния бизнес Keune винаги е била посветена на творчеството и модата, съобразявайки се и налагайки тенденции в косите всеки сезон. Тези принципи на фирмата са доказали своя успех. Keune се развива по-бързо от всякога, като днес продуктите от тази марка се изнасят в целия свят и стигат до над 100 хиляди стилисти, които работят с тях.

Един от отличните образци на Keune е Tinta Color - много успешен продукт, който прави фирмата световно известна. Tinta Color дава възможност косата да се боядисва и подхранва едновременно, благодарение на уникалната композиция, базирана на копринения протеин и стабилизатора на цвета LP300, които намаляват шупливостта и придават на косата естествен и здрав вид.



Освен пълната гама продукти, сред които боите за коса без амоняк, специалната боя за мъжки коси с по-бързо действие, къдрина, всички средства за професионално изправяне на косата и аксесоарите, от които всеки добър фризьорски салон се нуждае, Keune имат и специална лечебна линия за косата и скалпа, както и продукти за домашна употреба на базата на ароматерапията и кератиновата терапия.

Ароматерапевтичната линия So Pure съдържа етерични масла и растителни екстракти, разработена след дългогодишни интензивни проучвания. Растителните екстракти и етерични масла са единствените активни съставки в шампоаните и балсамите от So Pure, a продуктовата философия се фокусира върху ефекта на 100%вото усещане за екологично чисти съставки.

Kератиновата изглаждаща терапия пък е създадена специално за укротяване на опърничавата коса и включва както професионална грижа в салона, така и продукти за домашна употреба - маска за коса, шампоан и балсам.



Терапията е 100% без съдържание на формалдехид и съдържа значителни количества естествен кератинов протеин, който издига подхранването на изцяло нови висоти. Услугата в салона е с продължителност от 2 до 3 часа, а ефектът трае от 6 до 12 седмици, понякога и по-дълго в зависимост от структурата на косъма.

Имиджът на Keune е много лесно разпознаваем - черно-сребристата опаковка ни подсказва, че можем да се доверим на коафьора си за прецизна и качествена работа с косата, както и на изключителното действие на продуктите от всички линии.

Защото за Keune моделирането на косата е призвание! 



За ефект и у дома, всички уникални разработки на Keune могат да се намерят в по-добрите фризьорски салони.


 

More Hair