Следва

Пролетта е върху нас от Malene Birger

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Не по-малко талантливата сестра на Бионсе Ноулс Соланж, за живота и стила на която посветихме материал преди...

All fashion преди 11 години

Сандалите на Acne - защото вече не са в наличност

Разкошните гладиаторски сандали от дефилето на Acne за пролетта в черно свършиха приблизително 35 минути след като ги пуснаха на сайта, независимо от нескромната им цена от 1000 евро. Ура за белите (виж), които се появиха днес на същото място и все още има номерация.

Предвиждаме обаче същото изчерпване и за тях. Вещ като тази живее дълго и с удоволствие и си струва всеки цент. Само дето докато събереш центовете, и тя хвръкнала към по-богати географски ширини.



Косматите нещо-като-шапки на Fendi



Не ни харесва идеята на Fendi да украси челно зимните ни прически с космато допълнение в съответен хладен като за сезона цвят. Вярно е, че перушината навръх тоалета кореспондира точно с него и откровено казано, го завършва по един безспорно интересен начин, но ние просто няма да си я приложим зимъска.

Самоцелните и доста скъпи брошки от новата лятна колекция на Маркус Лупфер



Цели 35, респективно 42 паунда трябва да плати човек при закупуването на една от трите брошки на Markus Lupfer, които нямат много смисъл със самоцелния си дизайн. Голямото M не ни говори нищо, звездата е доста позахабен тренд, а устните не бяха ли запазена марка на Dianе Von Furstenberg?

Лиспва творчество, лиспва емоция, липсва концепция! Иначе, който иска, може да ги намери тук>>

Объркващите точки върху Соланж Ноулс



Не по-малко талантливата сестра на Бионсе Ноулс Соланж, за живота и стила на която посветихме материал по-рано, е снимана в невъобразимо съчетание от точков принт в Остин, Тексас на събитието Verizon Wireless & Nokia Music Live миналата седмица.

Страхотният градски тренд, точките, никак не ни забавлява, комбиниран с елементи, пак на точки, макар и в различни цветове. Не е елегантно и не е свежо, а напротив - изморява окото, натоварва и разконцентрира ума. 

Може би само една пола или топ в този принт щяха да са напълно достатъчни. 

Инфантилните чепици на Шарлот Олимпия



Не ни харесва идеята мотиви от любимата ни детска приказка да се кипрят върху носа на луксозните ни и зверски скъпи обувки в техния есенен прочит. Да носим обувките на Пепеляшка - да, но да гледаме отгоре Принца-жабок, изтипосан върху червен велур - не.
 
Виж ги тук>>
 

More All fashion