Следва

Facebook моменти: Никол Божинова е новата фейсбук "звезда"!

Митко Павлов ще участва в първия ни онлайн сериал

Онлайн сериалът ще се казва "Пред разкритие", а сюжетът му ще се върти около забавна случка, която заплита отношенията между героите...

Movies & TV преди 11 години

Телевизионния и радиоводещ Димитър Павлов е поканен да бъде гост звезда в първия български онлайн сериал, който предстои да бъде заснет. Водещият на "Комисията Павлов" по TV7 коментира на личната си страница във "Фейсбук" участието си в новаторския жанр така: "Група весели хора пускат скоро онлайн сериал. Употребяваха израза "шортком", каквото и да означава това. Скоро ще се разбере. И аз се метнах в цялото нещо в името на всеобщата идиотия. Да се позабавляваме. Подробностите - по-натам. Хубава седмица."

Онлайн сериалът ще се казва "Пред разкритие", а сюжетът му ще се върти около забавна случка, която заплита отношенията между героите. Всеки епизод ще бъде с дължина от 3 до 6 минути. Друг любопитен факт е, че това ще бъде и първият интерактивен сериал у нас – зрителите сами ще могат да избират между различни развръзки в края на всяка част, разкриха от Монитор.

 

More from View Sofia

Говори ми за ЛЮБОВ, Димитър Павлов

Love преди 4 години

Нали вече не ви е странно как всяка година след месец януари идва февруари, а ние, специално за вас, вече за пети път "го крадем" (и ни е много гот от това плячкосване!) и правим подвластен на чувствата, страстта и любовта! Да, на тази луда, луда Любов! Ще говорим за Любов, и още как! Няма да спираме скоро! Ще Я гоним, търсим, крадем, целуваме, разобличаваме, осуетяваяме, сграбчваме, освобождаваме, прегръщаме, ако се налага - ще ѝ разкъсваме дрехите, дори! И Тя, също като близката си роднина Истината, е още по-красива, разгорещена и сексапилна, когато е гола.

More Movies & TV