Следва

Рей Чарлс - специален трибют с един от най-добрите имитатори

Facebook моменти: Никол Божинова е новата фейсбук "звезда"!

Въпреки че е още с памперси дъщерята на Николета и Валери вече е много в час със съвременните канали за комуникация...

People of art преди 11 години

Въпреки че е още с памперси дъщерята на Николета и Валери - Никол вече е много в час със съвременните канали за комуникация.

Малката хубавица от скоро си има свой собствен фейсбук профил, в който освен, че събира "лайкове" на бебешките си снимки, се обяснява и в любов на своите родители (?!).

Никол може и да не може да ходи още, но вече "кара" лъскаво червено ферари и успява да се промотира добре, също както майка си, в собствената си страница в социалната мрежа. Тя често "качва" снимки на тате и споделя колко много го обича. А по случай 8-ми Март дори изпрати поздрав към звездната си родителка.

Малката Божинова се ограничи да ''напише'' сладко класическо стихче на стената си във Фейсбук: ''Благодаря ти, мамо, за твоя топъл скут, за майчиното рамо, за майчиния труд! За нежната закрила, за кроткия ти глас, за всичко майко мила, Благодаря ти аз! Благодаря ти още за ясния ми ден, за грижите ти нощем, когато бдиш над мен! ♥"

С тати...




С мама...



Отново с тати...



Новите ми обувки...



Червеното ми Ферари...



Първи урок по кормуване...





Още facebook моменти >>> 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра