Следва

Първите пролетни покупки на модните блогъри - Ивелина Сакалийска от FriChic

Givenchy ли казахме? И Риана мисли така

Понеже от вчера си говорим за сандали Givenchy, днес местим леко фокуса, но отново подписан така, радвайки се...

All fashion преди 11 години

Понеже от вчера си говорим за сандали Givenchy, днес местим леко фокуса, но отново подписан така, радвайки се на бялата визия на Риана, увенчана именно с бели сандали от новата колекция на френската марка. Барбадоската дива снима клип за качване в собствения й блог, като видимо е избрала колоритен тропически фон, на който бялата премяна изпъква безупречно. Сандалите от лятната колекция на Givenchy допълват прелестно картинката, за великолепната снимка допринася и белият стол.

Естественият въпрос, възникващ в секундата, е откъде се купува чифт като тези. Много подобна версия като на Риана в момента е налична в он-лайн магазина Forward (за 1 055 долара), а същият като нейния сандал, но в други цветове е на разположение в Yoox ( срещу 855 долара).




 
Освен за стайлинга на тези кадри, Givenchy отговаря и за целия гардероб на Риана по време на световното й турне Diamonds. Виж тук>>

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.