Следва

Доброто ченге Владо Пенев - новият министър на културата

Седем от героите на Dancing Stars стъпиха на бляскавата сцена и откриха новия сезон на шоуто

Новият сезон на Dancing Stars започна бляскаво и с... 

Events преди 11 години

Фокстрот за Глория, Франк Синатра и цилиндър за Ицо Хазарта. Новият сезон на Dancing Stars започна бляскаво и с изненадващи превъплъщения за звездните участници. Първият LIVE на шоуто представи на зрителите седем от общо четиринадесет двойки, които приеха предизвикателството да заложат на танца и да разкрият артистичните си таланти.

Кратки тв визитки представиха 7-те двойки преди индивидуалното им участие и хвърлиха повече светлина върху нелеките тренировки, предшестващи старта на Dancing Stars. Някогашният тийн-идол от група Up Down и настоящ режисьор Люси Иларионов, сам измери и обяви своите 160 кг, които обаче не му попречиха да танцува впечатляващо добре.

Той и партньорката му Петя Димитрова спечелиха симпатиите на публиката и високата оценка на журито, което им отреди 2-ро място в общото представяне. Журито в лицето на Илиана Раева, Галена Великова и Алфредо Торес бяха най-критични към изпълнението на сексоложката Наталия Кобилкина и Живко Иванов, които останаха в добро настроение и още по-амбицирани за следващата си изява в петък.


Ицо Хазарта

Любимецът на всички, Ицо Хазарта се сдоби с нов артистичен псевдоним от Галена Великова, която го обяви за Ицо Стандарта. И съвсем справедливо, предвид неочакваната елегантност и лекота, с която хип-хоп звездата се понесе по дансинга под звуците на вечната класика New York, New York.


Стелла Ангелова

Голямото Холивудско завръщане на звездата Стелла Ангелова стана именно на сцената в Dancing Stars. Бивша гимнастична и настояща каскадьорка, Стелла категорично опроверга съмненията на Илиана Раева, че гимнастичките не могат да танцуват и заедно с партньора си Наско Месечков, вдигнаха залога за победа на изключително високо ниво.

Финалните щрихи в снощното шоу очертаха елегантната двойка на фолк-дивата Глория и танцьора Светлин Димитров. Певицата, която определя себе си с думата „Амбиция” има всички шансове да докаже, че танцува така, както и пее – блестящо.


Люси Иларионов

Снощи публиката аплодира и изпълненията на красивата актриса Елен Колева и телевизионният водещ Румен Луканов. Сред гостите на първия спектакъл бяха актрисата Вили Марковска в компанията на своята майка, водещата на сутрешния блок по Нова ТВ – Калина Крумова и г-жа Ширин Местан – съпруга на новият лидер на ДПС Лютви Местан.

Довечера в извънредното издание на Dancing Stars ще бъдат представени и останалите 7 двойки. Очаквайте историите на новите герои – политикът Капка Георгиева, шампионът Детелин Далаклиев, актрисата Латинка Петрова, бизнесменът Петко Димитров, изпълнителят Ангел /без Мойсей/, тв-водещата Зейнеб Маджурова и Део.
 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.