Следва

Пръстен-броня от Vivienne Westwood

Този ясен обект на желанието - Lanvin лято 2013. Колекция аксесоари

За Албер Елбаз и работата му за Lanvin обикновено чуваме или добро, или нищо, и никога не казваме достатъчно...

All fashion преди 11 години

За Албер Елбаз и работата му за Lanvin обикновено чуваме или добро, или нищо, и никога не казваме достатъчно, защото гениалният симпатичен дизайнер прави всичко с шеметна фантазия. С този талант да създава умопомрачителни неща си представяме, че и кафето му сутрин е поръсено с някаква очарователна подправка, за която никой никога не би се сетил.

Последно ни накара да го идентифицираме с магьосник с колекция есен-зима 2013/14, а малко преди да стартира продажбата на нещата от пролет 2013, мечтаем за целия набор аксесоари сред щом си ги припомнихме. 

Вълшебни чанти бижу, разкошни огромни колиета в златно, масивни тежки гривни, прелестни секси обувки на ток и скрита платформа с много елегантната каишка на глезена, в които личи луксът и скъпата инвестиция, са обсебваща съзнанието необходимост, която ще ни държи в плен до слдващото прекрасно творение с този етикет.

Виж пролетната колекция на Lanvin тук>>

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.