Следва

Евгения Атанасова от БНТ снима „въздушната катедрала” на Кристо

Future Heroes нашествие: Chris Liebing

На 15 март техно ветеранът ще ни отведе на пътешествие към технологично-музикалното бъдеще...

Music преди 11 години

Датата на Future Heroes 2013 наближава, а с нея – и вълнуващата среща с техно-пионера Chris Liebing.

Вечният герой от бъдещето е големият хедлайнер на събитието, с което създателите на електронната култура у нас – Metropolis – представят най-горещите имена на световната електронна сцена в момента.

Запазена марка на Liebing е футуристичното му оборудване – резултат от целенасочена работа със създатели на специален софтуер и хардуер, който му позволява да прави всякакви технически чудеса в реално време зад пулта. Резултатът е изразително, безмилостно и смазващо техно, повлияно в еднаква степен от индъстриъл авангарда и мейнстрийм тенденциите в танцувалната електроника.

Освен диджей, Liebing е и продуцент и притежател на успешния лейбъл CLR, който повече от десетилетие издава едни от най-перспективните млади артисти в техно музиката. Наскоро се роди и дъщерният CLRX - витрина за свежи имена, повлияни от индустриалния осемдесетарски новаторски звук.

Любопитен факт за Liebing е, че ако зад пулта му хареса, той трудно спазва отделеното му време и продължава сетовете си с часове над първоначалните уговорки. Имайки предвид това, организаторите от Metropolis са оставили 4-часов интервал от време за него, с опцията за неочаквани и приятни продължения.

Future Heroes 2013 отново ще се проведе в Sofia Found Factory - модерен завод с площ от близо един декар, като този път сцените на събитието ще бъдат с една повече – Main Room, Loft и Kitchen. На тях заедно с домакините от Metropolis и чуждестранните гости, ще се представят и млади и талантливи български диджеи. Разбира се, след 7 сутринта отново ще има Official Afterhour, с който най-запалените ще посрещнат първите слънчеви лъчи над индустриалната зона през прозорците на The Loft.



За удобството на всички закупили билети за събитието, Metropolis отново подаряват безплатен превоз до Sofia Sound Factory, но този път Технобусът ще потегли в 21:00 часа от изход "Мария Луиза" на спирката на метрото на Централна гара. От същото място до 00.30 часа ще тръгва превоз на всеки 30 минути.

Билети за Future Heroes се продават в мрежите на Eventim, Ticketstream & TixGate (Epay.bg).

 

More Music