Следва

Устните ни харесват така - Без цвят като при Stella McCartney

Ден на La Prairie в София

Луксозната марка, която въведен нов стандарт в борбата против стареене със специално разработената...

Hair преди 11 години

Луксозната марка, която въведен нов стандарт в борбата против стареене със специално разработената “хайверена колекция” продукти, посвещава целия март на вниманието към красотата със събитието “Ден на La Prairie” в София.

"Денят на La Prairie" ще се случва в уютна и удобна обстановка в избрани магазини в града, които ще ни посрещнат с чаша пенливо вино и цяла програма от изненади.

В тези специални места, трейнърът на La Prairie ще прави персонална програма за грижа за кожата на всеки посетител, а при покупка на продукт от висококачествената козметична марка ще има страхотни подаръци.

Големите изненади включват и мини процедури на място с продуктите от Cellular Power колекцията на La Prairie, както и демонстрация на най-новия продукт на La Prairie, който все още не е излязъл на българския пазар, с възможност да тестваме предпремиерно!

Вчера всички това се случи в магазин Pretty Shop, между 13.00 и 19.00 часа, по същото часово време "Денят на La Prairie" ще се случва почти през целия март и в следните магазини:





Carina, бул. Патриарх Евтимий 62 - 14 март, четвъртък
Debenhams, Bulgaria Mall - 23 март, събота
Scandal, ул. Граф Игнатиев 43 - 28 март, четвъртък
Sephora, The Mall -  22 март, петък

Ден на La Prairie ще има и в Пловдив, в магазин  Lero, Сити център Пловдив, ул. Ал. Батенберг 32 - 26 март, вторник

More Hair