Следва

Домашен какаов кекс с орехи

3+3 въпроса към едно градско момче: Илиян Костов

Хареса ни заради дискретния чар и съвсем явната хармония между личния му стил, начин на мислене и мястото, в което живеем...

All About Life преди 11 години

Хареса ни заради дискретния чар, който има и заради съвсем явната хармония между личен стил, начин на мислене и мястото, в което живеем.

Казва се Илиян Костов, на 26 е, учи в Национална Художествена Академия, занимава се с PR и социални дейности в разрастващото се национално движение “България си ти!” и е от хората, които просто не са съгласни с разделянето на заобикалящите го индивиди на артисти и прагматисти. Той е нагледен пример за съвкупността от двете и през годините по всякакви начини го е показвал.

Работил е в рекламна агенция, писал е в сайт и е бил част от екипи, които организират партита. Някъде в опитите си да балансира между лявото и дясното полукълбо Илиян, за щастие, е останал оптимист и вярва, че младите хора в България, ако са наистина амбициозни и упорити, имат реално възможността да получат това, което искат. Харесва ни как мисли това момче, а още повече ни харесаха и отговорите му, затова чети нататък >>

V.S. Какъв е цветът на София?
И: През последните месеци беше сив и тайно това ми харесваше. Много.

V.S. Къде може да те срещне човек?
И: На Иван Асен, защото в близост е улицата, на която живея и на Ангел Кънчев, където работя. В обедната почивка съм или в Ciccione, където мога да чета списание и да се откъсна от всичко, или на разходка по Граф-а. Въобще луд съм по централните улици...

V.S. Как си представяш града след 10 години?
И: Със сигурност още по-модерен. Но съм сигурен, че все по-голямо значение за нас ще имат старите сгради и местата, които ще ни предлагат артистична алтернатива, а не пространство за консумация.



V.S. Как определяш стила си?
И: Луд съм по ризите, започнал съм да ги колекционирам, има такива, които искам да нося до края на живота си. Винаги съм искал да изглеждам класически и елегантно като герой от MAD MEN. Но откакто някои медийни изяви покрай работата ми превърнаха това в задължение – кецовете са мечта.

V.S. Без какво не излизаш никъде?

И: В момента – без очила и личен телефон, който ползвам най-вече заради музиката в него.

V.S. Ще ни признаеш ли тогава какво си тананикаш напоследък?
И: Sky Ferreira - "Everything is Embarrassing", тази песен е в главата ми от месеци.



Можеш да разгледаш блога на днешния ни градски герой тук или да видиш детайлите в облеклото му на страниците на Sofia Street Style!

Още от рубриката >>>

Какво носят градските герои тази пролет >>> 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.