Следва

Разточителна съботно-неделна рецепта - пикантни ароматни свински ребра

14 март, четвъртък - Руската стил прима Елена Перминова

Имаме черно, но не обикновено, а съчетано с няколко извънредно важни стилово хватки, които го правят да заблести с нова светлина...

All About Life преди 11 години

Руската стил прима Елена Перминова ни дава чудесен вариант на това как млад и свеж човек, например абитуриент, може да се облече за бала си.

Имаме черно, но не обикновено, а съчетано с няколко извънредно важни стилово хватки, които го правят да заблести с нова светлина. Имаме чудесен разчупващ акцент, какъвто е бялото цвете на колана на талията / а не на ревера, за Бога /. Имаме великолепна секси дължина, при това в комплект с фантастична, много интересна кройка. Имаме точната за тази рокля прическа, коса, грим.

Тази рускиня ги умее нещата, а нас ни е яд, че не сме абитуриентки, иначе щяхме да искаме така!

Виж всички в Календар на стила 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.