Следва

Миранда Кер претърпяла тежка автомобилна катастрофа

Единствена фестивална прожекция на "ОТЧУЖДЕНИЕ" на София Филм Фест

И тази година на София филм фест ще гледаме български филми, създадени след март 2012 г. На 17-ото издание на форума премиера ще има игралният дебют на Милко Лазаров "Отчуждение"...

Movies & TV преди 11 години

И тази година на София филм фест ще гледаме български филми, създадени след март 2012 г. На 17-ото издание на форума премиера ще има игралният дебют на Милко Лазаров "Отчуждение".

В лентата, която е продукция на студия Екран на БНТ, а сценарият е дело на Китодар Тодоров и Георги Тенев, в главните роли ще видим Мариана Жикич и Ованес Торосян.

В "Отчуждение" се разказва за 50-годишен мъж, който тръгва от Гърция със старомодната си кола, с тайник в багажника. Мъжът купува дете от България, за което плаща 10 000 евро.

Тъй като бебето все още не е родено, гъркът трябва да чака. Майката (Мариана Жикич), глухонемият ѝ брат (Ованес Торосян) и акушерката са закарани далеч от чужди очи, в една планинска къща. Раждането започва в дъждовна нощ, сред разразилата се буря. Милко Лазаров започва работата по филма си през 2008 г.

15 Март, петък от 18:30 часа
Кино Люмиер



 

More Movies & TV