Следва

Who is she: 10 любими факта за Кара Делевин

Ева Лонгория разпуска с масажи и игри на плажа в Рио де Жанейро

Ева Лонгория реши да не чака пролетта в пълната й прелест и се отправи в приятелска компания за порция слънце...

Други преди 11 години

Ева Лонгория реши да не чака пролетта в пълната й прелест и се отправи в приятелска компания за порция слънце в изумрудения рай на зелени тропически гори, лагуни, реки и плажове - топлият Рио де Жанейро, и прекара там последните няколко дни.

Плажно безделие, слънчево препичане, масажи и всички подобни екстри на знаменития Копакабана, и още разглеждане и снимки пред исторически забележителности, разходки и попиване на впечатления, както се случва на всеки сериозен турист. Отчаяната съпруга разгледа Корковадо с разположената отгоре й емблематична за Рио статуя на Исус Христос, както и хълма Захарната Глава /Pao de Azucar/. За всички впечатления Ева уведомяваше феновете си чрез акаунта си в Туитър:

Днес видях статуята на Христос! Невероятно красива! Не можеш да не я запомниш!

По време на обиколката Лонгория не само се снима за спомен, но и позира на фенове. Почивката обаче не е единствената цел на актрисата в Рио. Тя е предвидила участие в церемонията по награждаване на победителя в гласуването за Laureus Sports Awards. Отпуската е и прелюдия към предстоящ американски проект за Ева - тв шоуто Ready For Love, в което звездата е ангажирана като водеща и чийто старт е на 31-ви март по NBC.



В него 36 самотни момичета ще си съперничат за сърцата на трима мъже. Всички участници, както казва и заглавието на шоуто, са абсолютно свободни и готови за любов. Принципно самата Ева Лонгория също би могла да участва в проекта, тъй като тя определено е "готова за любов" - при всички случай в момента сърцето й е свободно, след като миналата година се раздели с футболиста Марко Санчес.
 

















































 

More Други