Следва

Четиво в четвъртък: Откъс от "Зора" на Октавия Е. Бътлър

Бременната Пенелопе показа наедрялото си коремче в Барбадос

Единствено папараците допринасят за известния й дискомфорт, забелязвайки ги, великолепната испанка видимо се смущава и разстройва без за това да има каквато и да е причина...

People of art преди 11 години

Малкият сладък Лео, първи син на мама Пенелопе Круз и татко Хавиер Бардем, прави компания на мама, докато се радва на жаркото Барбадоско слънце.

Бременната Пенелопе изглежда спокойна и самоуверена. Грижи се за себе си като слага слънцезащитен крем, занимава се с йога за бременни на плажа, препича се на щадящото следобедно слънце и диша с пълни гърди морски въздух, грижи се и за очарователния си син.

Единствено папараците допринасят за известния й дискомфорт, забелязвайки ги, великолепната испанка видимо се смущава и разстройва без за това да има каквато и да е причина. Рядко жена в напреднала бременност изглежда толкова добре.



































 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра