Следва

Новият папа на Римокатолическата църква се нарече Франциск I

Who is she: 10 любими факта за Кара Делевин

Без колебание можем да кажем, че 20-годишната Кара Делевин е новият любим млад модел на много световни брандове и, признаваме си, на нас също...

Други преди 11 години

Затруднихме те вчера с въпроса Who is she?, но днес сме добри и всичко ще си кажем. Малкото момиченце от снимките всъщност е страхотната и така необикновена Кара Делевин, която не веднъж сме ти показвали.

Без колебание можем да кажем, че 20-годишната Кара е новият любим млад модел на много световни брандове и, признаваме си, на нас също... Ето какво още сигурно не знаеш за нея:

1. Британската прелест е родена през лятото на 1992 година в Лондон.

2. Тя стартира кариерата си на модел през 2010 година.

3. Кара има редица успехи, но кариерата й набира бясна скорост, след като получава награда на British Fashion Awards през 2012 за модел на годината.

4. Най-добрата й приятелка е Рита Ора, двета са изключително близки и винаги, когато могат са заедно. Сред останалите й приятелки са още Риана, Майли Сайръс и Кейт Мос. 

5. Красавицата може да е професионален модел, но това не означава, че обича всичко свързано с модата. Ходенето на високи токчета е едно от най-неприятните за нея неща.

6. След като Кара направи големия си дебют на екрана заедно с Кийра Найтли, като принцеса Сорокина в "Ана Каренина", тя сподели, че мечтае да работи и с имена като Мерил Стрийп и Мартин Скорсезе.

7. Добрият ген изглежда е наследен от всички в семейството Делевин - сестрата на Кара - Попи също е успешен модел.

8. Самопризналата се за мъжкарана красавица обича да релаксира като играе "Call Of Duty" на нейния XBox. Тя дори достига ниво "Prestige" (каквото и да означава това).

9. Въпреки че е модел, прелестната бунтарка никога не е стъпвала във фитнеса и обожава McDonalds.

10. Любимите й изпълнителки са Jessie J, Whitney Huston, Lauryn Hill и Еryka Badu, а любимият й град е Рио де Жанейро.

More Други