Следва

Петте любими парчета на Джули Лепоева

Никол Шерцингер: Искам да съм мръсница!

Наскоро певицата призна, че трябва да започне да се държи много по-предизвикателно и мръснишки, за да може да спечели някоя от най-престижните награди в шоубизнеса...

People of art преди 11 години

Едва ли някои би отрекъл, че Никол Шерцингер е сред най-желаните жени на света, но въпреки това тя не се чувства удоволетворена от факта. Наскоро певицата призна, че трябва да започне да се държи много по-предизвикателно и мръснишки, за да може да спечели някоя от най-престижните награди в шоубизнеса.

"До този момент винаги съм била дръзка, но елегантна и ми харесваше да съм в подобна роля. Но си мисля, че за да съм още по-успешна, трябва да започна да се държа много по-мръснишки" - каза Никол, премислила това свое заключение.

34-годишното гадже на пилота от Формула 1 Люис Хамилтън недоволства, че в нейния бранш трябва да "продадеш душата си на дявола", за да пробиеш. Нещо, което до този момент тя не е направила. "Може би това ми остава, за да се изкача на върха. Къде са ми наградите “Тони”, “Грами” или моят “Оскар”? Защо все още не съм ги спечелила? Може би това е причината – че не съм достатъчно съблазнителна" - споделя бившата певица от "Pussycat Dolls".

Може би сделката с дявола и показването на още гола плът ще помогнат на звездата да постигне целите си, но и по-добрият нюх към избора й също ще свърши работа. Наскоро Никол призна, че демо версии на някои от най-големите хитове в момента са били предлагани първо на нея, но заради претрупания си календар тя ги е отхвърлила. Такъв е случаят с песента "We found love", която е на върха на всички класации, но в изпълнение на Риана, допълват още от Sportal.bg.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра