Следва

Пролет е! Топ 10 ярки червила, които да сложим върху устните си още днес

Какво ново - Кара Делевин е новото лице на Ив Сен Лоран

Супермоделът бе обявен за новото лице на Ив Сен Лоран и дори вече засне фотосесия за пролетно-лятната козметична серия на бранда...

Celebrity beauty преди 11 години

Кара Делевин добави още една рекламна кампания към бляскавата си биография. Супермоделът бе обявен за новото лице на Ив Сен Лоран и дори вече засне фотосесия за пролетно-лятната козметична серия на бранда.

10 любими факта за Кара Делевин >>>

Колекцията е наречена Baby Doll и според нас напълно приляга на начина, по който изглежда Кара.

Нямаме търпение да пробваме невероятната нова спирала, която удължаване миглите до безкрай и отваря очите, както й цялата плеяда възхитителни нюанси очни линии, червила и лакове за нокти.



Изпълнителният директор на Yves Saint Laurent разкрива, че формулата, по която е разработена новата спирала е патентована и представлява комбинация от ново поколение полимери, текстурирани продукти и мек восък, които буквално обгръщат миглите с тънък воал, за да им дадат безпрецедентен обем, извивка и дължина.



Специално внимание е отделено и за четчица на спиралата, която е изработена така, че да разпределя равномерно продукта по цялата дължина на миглите. Що се отнася до цвета, спиралата ще се предлага в цели четири нюанса - черно, кафяво, синьо и лилаво.



След 17 март от официалния сайт на марката ще могат да бъдат закупени всички продукти от колекцията - освен спиралата, там ще се предлагат течната очна линия, лака за нокти и червилата, които също изглеждат много обещаващо. Няколко седмици по-късно продуктите ще се появят в магазините по целия свят.
 

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 1 седмица

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя