Advertisement
 

Петте любими парчета на Джули Лепоева

Млада и енергична, притежател на една от най-заразителните усмивки, тя не само има елегантно чувство за хумор, но и прекрасна визия, която отдавна я е превърнала в наша любимка...

Джули Лепоева е от онези прекрасни личности, които носят със себе си тонове положителна енергия. Млада и енергична, притежател на една от най-заразителните усмивки, тя не само има елегантно чувство за хумор, но и прекрасна визия, която отдавна я е превърнала в наша любимка.
Джули се занимава с маркетинг, професионално ориентирана е към дизайна и визуалните изкуства, но от известно време работи в телевизията. Това тя приема като интригуващо предизвикателство за нея, като шанс, нещо ново и различно, възможност да работи по проект, който няма аналог на медийния пазар в България.

Половинката на чаровния Мартен се появява в ефира на FOX всяка последна събота от месеца от 21.40, за да разкаже най-интересната информация от "Света на FOX" до този момент. Освен там обаче, можем да я видим на повечето от диджейските ангажименти на съпруга й, на които тя обича да го придружава и да се забавлява на музиката, която той пуска.

Коментари: 1

G
Gesh (2013/03/15 / 15:28)
Who gives a s..t ?!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.