Следва

Who is she?

Петте любими парчета на Джули Лепоева

Млада и енергична, притежател на една от най-заразителните усмивки, тя не само има елегантно чувство за хумор, но и прекрасна визия, която отдавна я е превърнала в наша любимка...

Music преди 11 години

Джули Лепоева е от онези прекрасни личности, които носят със себе си тонове положителна енергия. Млада и енергична, притежател на една от най-заразителните усмивки, тя не само има елегантно чувство за хумор, но и прекрасна визия, която отдавна я е превърнала в наша любимка.
Джули се занимава с маркетинг, професионално ориентирана е към дизайна и визуалните изкуства, но от известно време работи в телевизията. Това тя приема като интригуващо предизвикателство за нея, като шанс, нещо ново и различно, възможност да работи по проект, който няма аналог на медийния пазар в България.

Половинката на чаровния Мартен се появява в ефира на FOX всяка последна събота от месеца от 21.40, за да разкаже най-интересната информация от "Света на FOX" до този момент. Освен там обаче, можем да я видим на повечето от диджейските ангажименти на съпруга й, на които тя обича да го придружава и да се забавлява на музиката, която той пуска.

Сигурни сме, че плейлистът на очарователната Лепоева е препълнен до краен предел, но я накрахме да селектира пет парчета от него и да ни ги пусне. И ето какво се получи:

Janet Jackson - That's the Way Love Goes



David Gray - Babylon



Solange - Losing you



Fat Freddy's Drop - Flashback (Jazzanova's Breathe Easy Mix)



D2 - Искам




Виж още от рубриката "Петте любими парчета" тук >>>

 

More Music