Следва

Един weekend време - къде да отидем, за малко под и малко над 110 евро

Седмичен ХОРОСКОП - 18 - 24 март

Носителката на Оскар Рийз Уидърспуун ще навърши 37 години на 22 март. Зодията й е...

Astro преди 11 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Сега за теб не е толкова важно да постигаш нови резултати, колкото да довършваш започнатото. Не изневерявай на принципите си - и успехът ти е сигурен. С отминаването на зимата ставаш все по-изтънчен и противоположния пол рудно ще устои на чара ти. Танцувай, флиртувай, побъркай всички сега - това ще засили твоята смелост и решителност. Но не взимай прибързани решения!

Щастливи дни - 21, 24
Неблагоприятни дни - 18

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Този период ще оживи живота на Телеца. Ако преди не си се осмелявал да кажеш някакви важни думи, сега за тази цел няма да ти е необходимо да търсиш специален повод. Откритост – и в личните и в деловите контакти - в този период ще получиш мощен импулс към нейната проява. Не разпилявай усилията си, по-добре се фокусирай върху текущата работа. Но прави само това, което е по силите ти.

Щастливи дни - 19, 20
Неблагоприятни дни - 23

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Тази седмица Близнаците са късметлии! Всичко ще постигат с лекота и непринуденост. Всички ще ти завиждат и ще ти се подмазват. Животът ще ти подхвърли интересни задачи и ще те застави да се завъртиш в сложни ситуации. Преговаряй и прави планове, но изчакай малко с промените на работното място и с подписването на важни документи. В личния живот се приближаваш към пик на активност и промени.

Щастливи дни - 18, 21, 24
Неблагоприятни дни - 22

РАК 22.06 – 23.07

Рискувай! Но сто пъти проверявай всичко и тогава победата е твоя. Не се натоварвай прекалено и не поемай големи отговорности. Работата и контактите ще изискват от теб голям разход на интелектуална и емоционална енергия. Но, временните трудности подготвят условия за понататъшен успешен развой на събитията. Това е време на изненади и добри новини. Действай по-смело, промените ще бъдат към по-добро. Гледай само напред!

Щастливи дни - 18, 21, 22
Неблагоприятни дни - 20

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През тази седмица ще те озадачат и огорчат проблеми в професионалната сфера. Ще трябва да вземеш решителни мерки, включително и такива, които принципно не харесваш. Изборът, които ти предстои да направиш, може да промени понататъшната ти съдба. На работното място се обърни за съвет към колеги и близки приятели. Недоволството само ще ти навреди, слушай внимателно опонентите си и внимавай да не пропуснеш важна информация. Може да се появи възможност за пътуване в чужбина.

Щастливи дни - 19, 21, 22
Неблагоприятни дни - 24

ДЕВА 24.08 – 23.09

Гледайки философски на внезапните промени, може да стимулираш търсенето на иновативни решения, които да очертаят нови хоризонти в деловата сфера. Въпросите, свързани с дома и семейството, може да придобият нов смисъл за теб. Въпреки, че сърцето ти е предано на близките, лекият флирт на страни ще повиши твоето самочувствие и настроение.

Щастливи дни - 22, 23
Неблагоприятни дни - 19

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Късметът тази седмица е на твоя страна. Интуицията също. Довери им се и няма да съжаляваш! При това не бързай да приемаш направените предложения, без значение колко привлекателни ти изглеждат; не подписвай договори и запазвай неутралитет в споровете. А в любовта може да си позволиш да покапризничиш – любимият човек няма да има нищо против.

Щастливи дни - 18, 21, 24
Неблагоприятни дни - 20

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Скорпионите навлизат в период на благоприятни промени. Но е твърде рано да се отпускаш, напротив, подходи по-отговорно към избора на новите насоки. Наблюдавай, анализирай, съпоставяй. Твоят успех е там, където не го забелязват другите. Не бързай да взимаш окончателни решения, събирай допълнителна информация. Животът ще прави корекции – нещо може да се промени.

Щастливи дни - 18, 21, 22
Неблагоприятни дни - 23

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Тези дни може да се окажат много важни за теб. Ти си във възход и твоят невероятен ентусиазъм ще ти бъде пръв помощник във всички промени, които искаш да направиш в живота си. За да не сгрешиш, не пропускай да обърнеш внимание на всички детайли. Довери се на интуицията си. Особено в личен план: тя най-добре ще ти подскаже кой докосва истински сърцето ти.

Щастливи дни - 20, 22
Неблагоприятни дни - 24

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Колкото по-дружелюбно се отнасяш към околните, толкова по-позитивна ще бъде комуникацията. Опитай се да се отървеш от присъщата си подозрителност и склонност да виждаш събитията в мрачна светлина. Семейната атмосфера е изключително благоприятна. Сега твоят дом е мястото, където ще се чувствай най-удобно и комфортно.

Щастливи дни - 19, 20, 23
Неблагоприятни дни - 18

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Очертава се сложна и непредсказуема седмица, така че трябва да се запасиш с мъдрост и търпение, за да преодолееш трудностите, които ще срещаш по пътя си. Дошло е време за изпълнение на отдавнашни обещания, постарай се да го направиш, за да не обидиш близките си. В понеделник, може да кроиш планове за близкото бъдеще, но собствените си намерения по-добре запази в тайна от околните. Във вторник не е препоръчително да започваш нищо ново, а в сряда има риск от конфликти с висшестоящи. От четвъртък ситуацията ще се промени към по-добро. Не забравяй за натрупалите се домашни работи и проблеми, те очакват твоето решение.

Щастливи дни - 21 и 23
Неблагоприятни дни - 20

РИБИ 20.02 – 20.03

Астропрогнозата благоприятства разширяването на твоя социален кръг. Сред новите контакти може да се окажат и сексуално привлекателни за теб хора. С противоположния пол действай много внимателно, преценявай всички "за" и "против", преди да вземеш окончателно решение. Въпреки това, прекалената предпазливост може да ти изиграе лоша шега. В любовта е както на война, конкуренцията не спи. Бизнес партньорство с мъж Овен има добри шансове за успех. В трудните работни ситуации се ориентирай според авторитетното мнение на колеги Дева. Ако мечтаеш за пътуване, може да вземеш решение за лятна почивка и да си купиш билети.

Щастливи дни - 19 и 24
Неблагоприятни дни - 20

Носителката на Оскар Рийз Уидърспуун ще навърши 37 години на 22 март. Зодията й е Овен, може би затова никога не се отказва и печели страхотни роли на екран. Освен в тийнейджърския филм "Секс игри", римейк на "Опасни връзки", където се запознава с бъдещия си, днес вече бивш, съпруг Раян Филипс, актрисата помним още от сладкия "Професия Блондинка", комедията "Четири Коледи" и спечелилия й Оскар „Да преминеш границата”.

Има две деца - момиче и момче - от първия си съпруг, а наскоро роди третото си от известен холивудски агент.
 

More Astro