Следва

Топ покупките на новия сезон - 10 луксозни неща, които искаме в гардероба си тази пролет

Стил урок на седмицата - Принт върху принт

Да миксираш принт с принт е задача с повишена трудност, но само с няколко стилистични съображение, се...

All fashion преди 11 години

Да миксираш принт с принт е задача с повишена трудност, но само с няколко стилистични съображение, се превръща във фантастична игра на шарки, която пролетта обича.

Подсказва ни това един стрийт стайл кадър oт London Fashion Week, в който отдалече си личи модната ръка на дамата в този ансамбъл.

Умелото съчетание на полата и ризата в съвсем различни принтове се случва лесно като се спазват следните условия:

Първо, принтовете в комбинацията не бива да са много силно изразени, цветовете им да са неутрални или пастелни, или ако има ярки, те да са само при единия елемент - или при полата, или при ризата. Препоръчваме флоралните мотиви, те са лесни и красиви за носене.

Второ, многото цвят и разнообразни щампи се тушират с тъмни едноцветни аксесоари, обикновено в черно. Коженото яке също добавя от своя типичен рок чар към флоралните принтове. Чифт секси сандали на ток, отново в черно, слагат финала на тази супер градска и много изкушаваща пролетна визия.

Чантата е клъч в геометричен контрастен принт, малка е, не се натрапва, и все пак слага последния цветен щрих върху визията, за да не изглежда тя прекалено „потисната” от черното.

Добрият пример идва с добри идеи за щопинг в галерията горе. Ние сме убедени в успеха на това съчетание, което непремнно ще пробваме при най-малкия шанс за слънце.

Виж още: 
Стил урок на седмицата - Layering
Стил урок на седмицата - Монохромно не е равно на скучно. Не и така
Стил урок на седмицата - Три цвята сиво
Стил урок на седмицата - бежово палто завинаги
Стил урок на седмицата - Всичко Oversized

More All fashion