Следва

Да или Не? По-скоро НЕ!

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Кейте не се е справила, и по-лошото - още докато е работела по този ангажимент, тя е знаела, че няма да се справи...

All fashion преди 11 години

Ники Минаж за Elle, април

Корица и сесия на Ники Минаж за априлския брой на списание Elle, в които певицата захвърля обичайните театрални мигли, прекомерна перука и твърде розово червило. Очевидната цел на стилистичната работа е Ники в максимално натурален, естествен и близък до същността й на млада жена като всички други.

Виждаме натуралната Ники Минаж в кожено яке на Tom Ford и клин American Apparel на корицата. И определено не я възприемаме. В което не се различаваме от самата нея. Певицата казва за резултата следното пред Elle: “Когато се видях без никакъв грим, беше толкова... странно, сякаш аз не съм за без розовото си червило. Мисля, че то е част от мен. Да позирам през камера без розовите си устни и огромните изкуствени мигли, ме караше, знаете ли, да се чувствам гола. Беше страшно! Така че тази сесия за мен е истинско постижение.”

Американският идол позира с принтиран цял бански Jeremy Scott for Adidas и кожени панталони на Salvatore Ferragamo. И съответно в уникалната комбинация от бюстие и пола от лико на Dolce&Gabbana



Уважаваме старанието на колегите да придадат различен, неочакван дори, вид на примата, както и нейния стоицизъм и съгласие с подобен експеримент.

Но за нас нейното розово червило си е дотолкова нейно, точнo както са и дългите й и шантави мигли, че 100 пъти я предпочитаме с тях, отколкото без. Това, което виждаме, е едно "измито" момиче без броня, макар и облечено в скъпи доспехи. 





Марая Кери в Azzedine Alaïa





Кой не обича Марая Кери? И сигурно, тя е очарователно небрежно усмихната и видимо добронамерена всеки път. Но модните й избори понякога оставят без дъх, а това ни притеснява. Тя е сладка, освен страхотно талантлива, и един добър стилистичен избор може да направи чудеса и с вида й, и със самочувствието.

Защото тук я виждаме от миналата седмица, напускайки своя нюйоркски апартамент, за да отиде на живо предаванe на American Idol, където е жури, облечена обичайно за нея в скъпи дрехи, в случая черно-червено леопардово манто от телешка кожа на Azzedine Alaïa и черни обувки с отворени пръсти и висок ток Alexander McQueen, които обаче никак, абсолютно никак не се нейните. 

Не успяхме да харесаме Марая с този тоалет, а причините ни се струват ясни. Луксът не купува стил, странно защо понякога това не се разбира.

Кейти Холмс в рекламната кампания на H.Stern



Да си муза на велик ювелирен бранд, какъвто е H.Stern е прелестно за самочувствието на всяка жена. Кейти Холмс се радва на тази привилегия от няколко сезона подред: стилистите ту изпращат бившата госпожа Круз в гореща Бразилия, ту по океанските брегове.

Този път двете страни са минали без пътешествия: рекламната кампания за колекцията Iris /снимките долу/, Холмс и фотографът Том Мънро снимат в нюйоркско студио. Актрисата се вживява в образа на гръцката богиня Афродита, какъвто е замисълът и каквито елементи се съдържат в серията бижута Iris.

Но на нас дотолкова Кейти ни стои неестествено и не на място в тези кадри, толкова ни се струват натрапени тези скъпи диамантени красоти по нея, че нищо не е в състояние да ни накара да пожелаем каквото и да е от тази линия на Стърн, независимо че по принцип обожаваме диамантите им.





Кейти не се е справила, и по-лошото - още докато е работела по този ангажимент, тя е знаела, че няма да се справи и тази неадекватност и неувереност са безпощадно уловени от обектива. 

Хайди Клум яде в несвяст сандвичи! Наистина?!



Вие бихте ли се хванали на плоската шега, че Хайди Клум яде като отвързана дебели до несвяст хамбургери, при това ръмжейки от някакъв престорен кеф. Допускаме, че не. Ами, и ние не се хванахме, и затова днес германката попада в негативната ни рубрика.

Моделът е ангажирана от американската верига ресторанти за бързо хранене Hardee's and Carl's Jr., в чиито рекламни кампании не за сефте модели с безупречни фигури апетитно поглъщат тлъсти хамбургери. Поредната избранница на веригата е именно Клум, която, не стига другото, ами и споделя за опита си от снимките на това рекламно чудо:

"Аз ям хамбургера много съблазнително, изкушавайки зрителя". Кампанията ще стартира в ефир и навсякъде в края на март. 

Досега в безвкусната, според нас, защото е нереална и фалшива, дори отблюскваща рекламна поредица, сестри по апетит на Клум са били Падма Лакшми, Ким Кардашян, Кейт Ъптон, Парис Хилтон и Нина Агдал.

Виж ги всички тук>>

Странното вдъхновение на турски дизайнер - яйца на очи





Избрахме кадри от точно това ревю на приключилата вече Седмица на модата в Истанбул, защото така претвореният елемент "сутрешна закуска" ситуиран върху всичко, което решим да облечем през идната есен, от палтото до сутиена, направо ни срази.

То бива, то може такова изобилие от яйца на очи, но младият турски дизайнер Танджу Бабакан очевидно няма спирачки.

Виж още снимки тук>>
 

More All fashion