Следва

Да или Не на голите крака още преди да е дошла пролетта?

Какво ново - Наталия Водянова ще получи наградата DVF за благотворителна дейност

Руският супер модел Наталия Водянова, основател на фонда "Naked Heart", получи световно признание за своята...

All fashion преди 11 години

Руският супер модел Наталия Водянова, основател на фонда "Naked Heart", получи световно признание за своята благотворителна дейност с награда от четвъртата поред DVF Awards, организирана от дизайнера Даян Фон Фюрстенберг.

DVF Awards също е фондация, създадена с цел да подпомага жени, работещи за каузата да подобрят условията за живот на други хора с емоционални, финансови и различни житейски проблеми, като всяка година от 2010-та насам връчва статуетка на заслужили с приноса си към другите лица и организации.

Фондът Naked Hert на Водянова събира средства и полага грижи за щастливото детство на всеки подрастващ, открива детски площадки по целия свят, както и специални места за игра.



Относно наградата, руският модел казва: "Даян за мен е като майка," признава манекенката с тежко детство, но съдба на принцеса пред Style.com.  "Тя е един от онези специални хора, които прегръщат всяка идеята да се помогне на някого и правят всичко възможност, за да го постигнат."

Наградата на Наталия ще й бъде връчена на официална церемония, която ще се проведе на 5 април.
 

More from View Sofia

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

All fashion преди 9 години

Пускаме отново и отново, наслаждаваме се на игривите намигвания на Кейт и благодарим на дуото Мерт и Маркъс, които стоят и зад супер стилните кадри към кампанията, за свежата визия и умелия монтаж...

Гости на Louis Vuitton в Париж: Наталия Водянова и Антоан Арно

Celebrities преди 3 месеца

Наталия Водянова и Антоан Арно присъстваха на ревюто на есенната колекция на Louis Vuitton на Седмицата на мъжката мода в Париж. Съпружеската двойка, която предпочита да се пази от любопитните погледи на околните, позира пред фотографите на червения килим, а след това седна на първия ред на великолепното шоу на Фарел Уилямс за луксозната френска къща.    

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.