Следва

П като пролет, P като Prada

Кампаниите - очилата на House Of Holland

В кампанията, която ни се стори очарователна с цялото калейдоскопски пъстро разточителствo от цветове, дизайнерът на... 

All fashion преди 11 години

В кампанията, която ни се стори очарователна с цялото калейдоскопски пъстро разточителствf от цветове, дизайнерът на бранда Хенри Холанд снима младата рок-певица Йоана Гика от групата Io Echo.

Слънчевите очила на House of Holland винаги и по традиция са изключително смели и необичайни като форми, цветове, украси, детайли и прочее, прийом, на който Холанд не изневерява и сега.

Виждаме фантасмагорични грамадни или не толкова очила с кръгли тъмни стъкла и ослепително ярки рамки.

Колекция, от която е невъзможно да отместиш поглед, внушена сякаш от стила на неповторимия Ози Озбърн, който е баща на една от най-близките приятелки на Хенри — Кели Осбърн.



Фотограф на сесията е Даниел Левит, а над стила на модела се е потрудила стилистката Хетермари Джексън. Новата колекция слънчеви очила ще е на разположение във всички магазини на бранда, както и на официалния сайт на марката още тази седмица.











 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.