Следва

3+3 въпроса към едно градско момиче: Йоана Мирчева

Играйте с Indesit и сбъднете футболната мечта на вашия герой

Оспорвана надпревара с финал на стадион Сан Сиро, а за дамите - два дни на модата и красотата в Милано

 

All About Life преди 11 години

Indesit, водеща европейска марка домакински електроуреди и спонсор на Арсенал, Милан и Пари Сен-Жермен от 2011 г., продължава мисията си в света на футбола с нова вълнуваща инициатива Support your Hero (Подкрепете вашия герой) - специален конкурс, предназначен за футболните фенове. В този конкурс, дамите ще играят главната роля на основни поддръжници на своите партньори и приятели, които мечтаят да станат известни футболисти.

Специални награди чакат най-запалените фенове: Мъжете имат шанс да сбъднат своята голяма мечта и да играят на стадион Сан Сиро - храмът на италианския футбол, с най-добрите играчи от най-добрите европейски отбори Милан, Арсенал и Пари Сен-Жермен. В същия ден, дамите ще имат възможност не само да подкрепят своите герои, но също така да се насладят на едно изключително преживяване в световната столица на модата и красотата – Милано.

Кандидати от 15 държави ще могат да се регистрират за участие в конкурса на интернет страницата на Indesit, Football.indesit.com, или на Facebook страницата, от 14 февруари до 15 април 2013 г. Дамите имат възможност да направят най-хубавия подарък на своите партньори и приятели: шанс да бъдат като футболистите, които винаги са обичали, дори и само за един ден.

Механизмът на конкурса е следният: жените ще регистрират своите "Футболни герои" и ще формират група от ревностни фенове за тях. Всеки регистриран герой ще бъде представен със снимка, описание и вдъхновено послание.

След сформирането и потвърждаването на тези групи (т.нар. HERO SPACE – ТЕРИТОРИЯ НА ГЕРОЯ), регистрираните "двойки" ще могат да поканят хора, които да станат техни фенове и да ги подкрепят по време на състезанието.

В първата фаза, всички възрастни потребители могат да станат привърженици на „Територия на героя” чрез гласуване за любимия си герой. Първоначалната група от потенциални победители ще бъде избрана според броя "харесвания" на уеб сайта и facebook страницата.

Във втората фаза, представители на трите най-големи европейски отбори, Арсенал, Милан и Пари Сен-Жермен, ще оцени “Териториите на героите” по отношение на оригиналност, страст и ефективност и ще обяви 33 финалисти, които ще летят до Милано с половинките си.

Чрез специален жребий останалите одобрени конкуренти и поддръжници могат да спечелят тениски и футболни топки.

"Този проект е още едно предизвикателство, чрез което се стремим не просто да повишим видимостта на марката. Женската аудитория на Indesit е съставена предимно от млади и отворении към новите технологиите дами, които са също така страстни почитатели на футбола. В резултат на нашите проучвания за тази аудитория (интереси, навици и поведение по отношение на медиите), избрахме интегрирана дигитална платформа (социална и уеб), като инструмент за взаимодействие", заявява Марко Рота, Маркетинг директор на Indesit Company.

Процедурата за участие в надпреварата Support Your Hero е на разположение на интернет страницата football.indesit.

Indesit Company е един от водещите производители и дистрибутори на електродомакинска техника (перални, сушилни, съдомиялни, хладилници, фризери, печки, плотове, фурни и абсорбатори). Компанията е безспорен лидер на важни пазари като Италия, Великобритания и Русия. Основана през 1975 г. и листвана на Миланската фондова борса през 1987 година, Групата има продажби от 2.9 милиарда евро за 2009 година. Indesit Company разполага с 16 завода в Италия, Полша, Великобритания, Русия и Турция и има над 16 000 служители. Основните търговски марки на Indesit Company са Indesit, Hotpoint и Scholtès.

Индезит е търговска марка на Indesit Company Spa. Повече информация на indesit 
 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.