Следва

Мишел Уилямс се отдаде на шопинг и музика след раздялата с Джейсън Сийгъл

Code с нов музикален проект

 Най-новото в професионален план е именно развитието на...

Music преди 11 години

На 22.03.2013 (петък), от 21.00 ч. българският лейбъл code отбелязва първа пролет с новия музикален проект на Val Helix и Anatolkin. А атмосферата ще е гарантирано свежа и непринудена. Ще намерите клуб Тифани изцяло преобразен в цветовете на пролетта от с декори от Positive Creations.

Специален поздрав за публиката ще е първият съвместен проект на вокала Валентина Александрова (Val Helix) и Анатоли Петров (Anatolkin; Dirty Bra), подкрепени от Stefan Popov.

Валентина Александрова трупа богат професионален опит у нас и в чужбина. Участва в популярен музикален формат, работи с различни групи и музиканти, пише песни. Най-новото в професионален план е именно развитието на Val Helix в областта на хаус мизиката.

Anatolkin открива страстта си към електронната музика на 13 години, вдъхновен от артисти като Orbital, Pascal F.e.o.s., Sven Vath, Marusha и мн. др. Импровизациите стартират в тесен приятелски кръг, като постепенно прерастват в клубни изяви. Своя стил определя като микс между Funky House, Deep house, Tech House, House и още нещо. Както при всеки талантлив артист, така и при Anatolkin не закъсняват авторските парчета под псевдонима Dirty Bra.

Val Helix и Anatolkin ще представят за първи път пред публика няколко парчета на живо и обещават да увлекат гостите в танци до зори, с което code отново провокира пробуждането на сетивата на любимата си публика.
 

More from View Sofia

More Music