Следва

Латинска Америка гледа "Под прикритие"

Мишел Уилямс се отдаде на шопинг и музика след раздялата с Джейсън Сийгъл

Новината за раздялата им дойде само седмица, след като те бяха засечени да релаксират в мексиканския курорт Канкун...

People of art преди 11 години

Актрисата Мишел Уилямс се раздели с гаджето си Джейсън Сийгъл след едногодишна връзка, но това явно не я е сломило. И докато нейният вече бивш бе забелязан в компанията на две мистериозни жени преди дни, то Мишел предпочете да се отдаде на себе си, след края на връзката им.

Звездата от "ОЗ: Великият и могъщият" беше забелязана да се разхожда в голям хранителен магазин в Ню Йорк, набавяйки си някои важни домашни потреби, като големи количества кухненски кърпи и царевичен чипс.

32-годишната блондинка изглеждаше прекрасно в овърсайз зелено палто, сива тениска, черен клин и ботуши допълнени с огромни слушалки и отлично настроение, поддържано явно от добрата музика, която слушаше. Уилямс очевидно не искаше да бъде обезпокоявана и просто се беше отдала на шопинг в свой собствен свят изцяло погълната в състоянието си на спокойствие.





За раздялата между Мишел Уилямс и Джейсън Сийгъл издаде сайтът UsMagazine.com. От изданието съобщиха, че звездите са се разделили в началото на месеца, след като дълго време са опитвали да имат връзка от дистанция. Мишел живее в Ню Йорк с дъщеря си Матилда, докато комедийният актьор е в Лос Анджелис.

Новината за раздялата им дойде само седмица, след като те бяха засечени да релаксират в мексиканския курорт Канкун.


До съвсем скоро всичко между Мишел и Джейсън изглеждаше прекрасно

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра