Следва

Гаджето на Брадли Купър в красива сесия с бални рокли

Кейт и Пипа Мидълтън в идентични рокли. На коя й стои по-добре?

Малко досадно, но почти буквално - двете сестри Мидълтън, независимо от неравния си вече социален статут...

All fashion преди 11 години

Малко досадно, но почти буквално - двете сестри Мидълтън, независимо от неравния си вече социален статут продължават да обичат и обличат извънредно близки по характер и внушение дрехи. Тук виждаме Кейт, или херцогиня Катрин, и Пипа в почти идентични рокли, тип ученическа престилка и с бели якички, напомнящи по нещо на стила на Туиги.

Снимките на херцогинята са от нейно съвместно със съпруга й посещение в едни от офисите на благотворителната фондация Child Bereavement Charity, а роклята е Topshop.

Докато тези на Пипа са дело на лондонски папараци и са датирани с далечната 2011 година.

Освен идентичните рокли, тук виждаме и много близко излъчване, стойка, израз на лицето и т.н. И все пак, от двете мили момичета, избрали стила "примерна послушница" за себе си, само едно печели битката за принца.

Знаем кое е то, но все пак чия интерпретация на тоалета "аз съм добро момиче" ви харесва повече.

Гласът - в анкетата.










 

Анкета

На коя от двете Мидълтън й отива повече ученическата рокля?

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.