Следва

Красавиците Carven

JFW: Ден 3-ти от Седмицата на модата в Токио. Най-доброто

Олга е изключително забележителна като артист. Докато работи и учи мода и технологии във Великобритания, тя...

All fashion преди 11 години

Седмицата на модата в Токио продължава, а с това и нашият засилен интересен към колекциите на талантливите и безкрайно иновативни дизайнери.

През третия ден забелязахме дозата смелост, която видяхме и през предишнте два дни и от която имаме безкрайна нужда, защото страната на изгряващото слънце е такава- ексцентрична, модерна, задвижена и винаги бързаща и изпреварваща.

Jotaro Saito



Jotaro Saito дебютира като най-младият дизайнер на кимона в Япония, когато е едва на 27 години. Той предлага стил между класическа и съвременно модерната чувствителност, като се стреми да въведе кимоното като тенденция в модата с насоченост към съвременното пространство. Точно това виждаме в колекцията за есен-зима 2013/2014- кимона в смели и раздвижени силуети, които предизвикват интерес и засилено любопитство към новите и иновативни решения за дизайн на облекло.

Whiz Limited



Хироаки Шитано създава “Whiz limited” още с първата си колекция за есен-зима през 2000 година. Познати са много негови колаборации с марки като Adidas, Marvel, Stussy и други. Той пресъздава уличната мода по специален начин, който вдъхва увереност, стил и необходимост от свобода. Колекция за есен-зима 2013/2014 е изпълнена с меки и удобни дрехи, които излъчват стил с младежки привкус. И на нас много ни хареса!

Etw.Vonneguet



Олга е изключително забележителна като артист. Докато работи и учи мода и технологии във Великобритания, тя стартира с колекции за лейбъла си „-Ish”. Но за да започне бизнес в Япония, младата дизайнерка основава марката Etw.Vonneguet. Дрехите й се характеризират с раздвижен силует, овърсайз размери при сака и якета, отново младежко звучене и традиционна за Япония лека лудост във визиите.

tiit



Двамата дизайнери Хироши Такизава и Шо Ивата създават невероятен тандем, формиращ марката „tiit”. Добрата концепция и отлична компетенция създават безупречна колекция, която е носима и интересна с черти на завършеност и устременост към съвършенство. Меките тонове ни възвишават в безкрайността, докато гарваново черно ни приземява и укротява устойчивостта на вечността.
 

More All fashion