Денят започва с... Анна Ангелова и Даниел Ненчев

Алтернативно начало на деня според някои, а според нас точната доза хубава музика, филми, книги и чувство за хумор, без излишни претенции и без натрапване на тежки морални и философски изводи, от която се нуждаем всяка сутрин...

Малко след 9, всяка делнична сутрин, предаването "Денят започва с култура" е най-зареждащият старт, който можем да получим от родния ефир. Алтернативно начало на деня според някои, а според нас точната доза хубава музика, филми, книги и чувство за хумор, без излишни претенции и без натрапване на тежки морални и философски изводи, от която се нуждаем всяка сутрин. Затова и решихме да те запознаем с две от лицата на това предаване, тези, които смятат, че културата е това, което ни дава идентичност, културата е това, с което сме си интересни и културата е това, което можем да дадем на света.

Представяме ти изключително симпатичните и усмихнати водещи Анна Ангелова и Даниел Ненчев в едно по-скоро забавно БЛИЦ интервю, което ще ни разкрие част от вълнуващия свят на две красиви и енергичи личности, които зареждат сутрин ефира на БНТ с... култура.

Коментари: 5

АИБ (2015/02/11 / 09:16)
Културата на един народ в никакъв случай не може да бъде сбор от културите на други народи. Това е нещо много специфично,вътрешно-битово,свързано с духовността на обособената общност и в никакъв случай с индивидуализма.Проявите на индивидуалното и индивидуализма не са едно и също.Не насаждайте,съзнателно или несъзнателно индивидуализма в повереното Ви предаване,той не е присъщ на нашият народ.Ако не сте съгласни,жалко,бездуховността е недъг. И още нещо не са приятни и са непонятни,какво общо имат с културата на българският народ,проблемите и изявите на т.н."трети пол",които намират трибуна в налаганите от Вас предавания,Стигат ни шоу предаванията!
P
plamy23 (2013/03/22 / 01:37)
Много свежи. Определено радват!
S
Silva (2013/03/21 / 22:38)
Тази Ана е НЕВЕРОЯТНА! Има стил, какъвто малко от присъстващите в БГ ефира демонстрират.
V
Vanko3 (2013/03/21 / 18:56)
Много приятно, и на мен ми се дояде кокос в Барбадос:)!
P
pipa (2013/03/21 / 17:05)
Хубаво интервю!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.