Следва

Бионсе за H&M – Първи кадър!

Какво ново – Bulgari е марката, заради която се събраха Тери Ричардсън и Карла Бруни-Саркози

Като бивша Първа дама на Франция и бивш супер модел мадам Саркози има изумително...

All fashion преди 11 години

Вчерашните кадри, които разкриха малко информация около нов проект на Тери Ричардсън със съпругата на бившия френски президент Карла Бруни Саркози, са подплатени днес с официалното прес съобщение, разпространено малко след това, че фотосесията е за Bulgari, луксозният бранд за бижута, на който по-рано са ставали лица великолепни жени като Джулиан Мур, Рейчъл Уайз и Изабела Роселини.

Припомняме, че снимките се случиха в Рим пред типичен луксозен римски бар, пред който госпожа Саркози демонстрира превъзходната си фигура в лилава рокля и много скъпи цветни украшения


Джулиан Мур за Bulgari


Рейчъл Уаиз за Bulgari


Изабела Роселини за лимитирана колекция чанти Bulgari

Очевидно е, че колаборацията от знаменити имена Тери Ричардсън - Карал Бруни – Bulgari ще произведе огромен успех, заради точно подбраните хора за целта. 

Като бивша Първа дама на Франция и бивш супер модел мадам Саркози има изумително влияниe сред важните политически и модни персони, а като фотограф, известен със сексуапните си провокации, Ричардсън е име, от което по презумпция се очаква нещо различно и феноменално!
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.