Следва

Четиво в четвъртък: "Приказка" от Дамян Дамянов

Старата любов ръжда не хваща: След 7 години Андрей и Надя се събраха отново!

Наново припламналата искра помежду им бързо се разгоря в буен огън. Двойката вече живее заедно и мисли за общ наследник...

People of art преди 11 години

Андрей Арнаудов и бившата му възлюбена Надя се събраха наскоро. Повторно разгорялата се помежду им любов е причината да не видим Жан-Клод ван Дам в "Къртицата" по TV7.

Неувяхващият екшън герой бе най-ухажваната вносна звезда след баскетболиста Денис Родман, който вече потвърди участието си в шоуто. Жан-Клод обаче няма да раздава крошета и ритници в праймтайма заради топлите си чувства към Надя Иванова, бивша и настояща муза на продуцента на формата Андрей Арнаудов, пише "Монитор".

Ексводещата на "Елит" по БНТ също е спрягана за герой в "Къртицата", но любимият й искал да избегне срещата с атлета в ефир. Брюнетката била изключително близка със злодея от „Непобедимите 2" и посредничила активно в преговорите за скока му в последния "ВИП Брадър". Близки до нея издават, че докато сипел олово в лентата на Силвестър Сталоун у нас, Жан-Клод я поканил да го придружи на снимки и в Тайланд, но тя отказала.

Рестартът на романса й с Андрей от средата на миналото лято допълнително разсъхнал комуникацията й с героя от "Кървав спорт".

Възпитаничката на Стефан Данаилов приключи дългата си връзка с Арнаудов преди седем години. Наново припламналата искра помежду им бързо се разгоря в буен огън. Двойката вече живее заедно и мисли за общ наследник. Заради продуцента на „Междинна станция" Надя приключи отношенията си с влиятелен бизнесмен, а Андрей изпрати с потупване по рамото от дома си балерината Маргарита Будинова, твърдят още от lifestyle.bg.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра