Следва

Пролет е! Топ 10 на лаковете за нокти в нежни млечни нюанси

Очите ни харесват така – Опушен пролетен макияж

Красиви, но само ако са елегантни, както във... 

Hair преди 11 години

Независимо коя тенденция в косите, ноктите и грима за пролет-лято 2013 ще определим като своята – дали цветните устни, или чистото лице с матирано червило или лекият прасковен руж по бузите, чифт опушени очи са били винаги и върху всяка жена най-секси ефект сред техниките на макияжа.

Защо – защото подчертават и задълбочават погледа, който е сред най-силните афродизиаци, и слагат „воала си” върху несъвършенствата по кожата. И защото са много красиви!

Красиви, но само ако са елегантни, както във видеото за колекцията грим Smoky Eyes на новосъздадения бранд от групата на H&M & Other Stories, в което гримьорът Лизи Бътлър ни демонстрира нагледно как да постигнем опушения грим с точно 3 продукта.



Разбира се, трябват ни черен молив, с който да очертаем първоначално очите, после го разнасяме като дебела линия на долните и горните клепачи с тампонче. Накрая завършваме със сребристо сиви сенки, които нанасяме като лек покривен слой с четка.

И не е вярно, че само коктейлната рокля им отива. Точно тези очи биха били страхотен грим за класически костюм или готин небрежен финал към тесни джинси и огромна мъжка риза за пролетта.

 

More Hair