Следва

Александър Сано и Милена Цветанска водещи на "Кауза.bg"

100 Кила и Жени Калканджиева влизат в "Къртицата"

Нестандартно риалити преживяване организира КЪРТИЦАТА за над 30 журналисти от печатни и електронни медии...

Events преди 11 години

Нестандартно риалити преживяване организира КЪРТИЦАТА за над 30 журналисти от печатни и електронни медии. Те бяха “отвлечени” от центъра на София и ескортирани до летище Лесново, където ги очакваха част от звездите, които ще вземат участие в КЪРТИЦАТА. Жени Калканджиева, Деян Неделчев – Икебаната, Божидар Искренов – Гибона и Кирил Ефремов, слязоха от хеликоптер МИ8 на пресконференция по повод старта на най-мащабното риалити шоу в България.

По пътя към тайната локация на пресконференцията журналистите получиха от шофьорите си папки с досие на всеки от тях. Всички бяха участници в КЪРТИЦАТА, а един от тях получи тайна мисия – да бъде Къртицата. С ролята на саботьор беше натоварен Лео Богдановски от вестник Телеграф. Всеки един от останалите журналисти получи и малко информация за него – какво е работил, какво обича, какво е семейното му положение и т.н. Още в началото на пресконференцията той беше светкавично разконспириран от Силвия Жекова в. ‘24 часа’ и Соня Спасова от в. ‘Труд’.

“С днешното събитие журналистите се потопиха в преживяването, наречено КЪРТИЦАТА и разбраха какво ги очаква звездите и обикновенните участници в шоуто. Бяха закарани на тайно и непознато място, влязоха в ролята на детективи и един от тях беше Къртица. И това е само началото - на 26 март, всички ще станат свидетели на едно шоу с безпрецедентен за нашия телевизионен пазар мащаб.”, коментира Андрей – водещ и продуцент на шоуто.
Иван допълни, че звездите ги очакват сериозни изпитания.

“Мисля, че за последен път виждате нашите звезди така спокойни. От 26 март ги очакват истински изпитания – ще скачат с парашути, а понякога и без; ще съжителстват с космати паяци; ще копаят тунели с голи ръце и ще трябва да се преборят със страха си от змии."

“Влизам в шоуто за да избягам от скучното и сиво ежедневие и да проверя собствените си граници”, призна пред журналистите Жени Калканджиева.

Последното ново име в звездния каст на КЪРТИЦАТА е рапърът 100 Кила. С него участниците в КЪРТИЦАТА стават общо 19, като в началото на формата към тях ще се присъедини и световната звезда Денис Родман.

Той ще живее заедно с Азис, Николета, Деян Донков, Емануела, Рут Колева, Жени Калканджиева, Кирил Ефремов, Божидар Искренов – Гибона, Деян Неделчев – Икебаната и рапъра 100 Кила.

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 4 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 5 дни

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?