Следва

Картофен гретен със заливка от мляко, масло и сирене чедър

22 март, петък - Хелена Бонъм Картър

Любимата ни звездна откачалка Хелена Бонъм Картър и съпругът й, режисьорът Тим Бъртън, са на...

All About Life преди 11 години

Любимата ни звездна откачалка Хелена Бонъм Картър и съпругът й, режисьорът Тим Бъртън, са на благотворителна гала вечер под наслов Save The Children, организирана именно от Бъртън, който е прочут филантроп, и както винаги двамата са в абсолютен синхрон по настроение и тоалети.

Хелена обаче изглежда феноменално в своята много фънки шейсетарска визия, която се дължи на афро прическата, цветните шантави очила, клъча с форма на устни и грубите боти в контраст. 

Майката на две деца и успешна актриса носи за случая и стайлинга си подобаваща рокля с разголени рамене, широко деколте и асиметрия при дължината. И внася такова количество петъчно настроение, че ще си имаме от него и до понеделник. 




Виж всички в Календар на стила

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 1 ден

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 5 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.